8/12/13

Άνεμος Ελευθερίας

Το φάντασμα της λαϊκής κυριαρχίας πλανιέται πάνω από την Ευρώπη και τρομοκρατεί την κεντροδεξιά και κεντροαριστερή Χούντα των τοκογλύφων , που ουρλιάζει για τον δήθεν κίνδυνο των «ακροδεξιών και εθνικιστών».
Όποιος αντιστέκεται στον ολοκληρωτισμό του αθέατου τραπεζικού διευθυντηρίου της Φραγκφούρτης του Στρασβούργου και των Βρυξελλών είναι πολύ κακός άνθρωπος , είναι «νεοναζί» «ακροδεξιός» και «εθνικιστής», ενώ οι κεντροδεξιοί και κεντροαριστεροί φασίστες είναι καλοί άνθρωποι.
 Και όποιος υποστηρίξει ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια της Εβραιο-Μασονικής τραπεζιτικής Χούντας που θέλει να καταργήσει τη Δημοκρατία μας, και όποιος μιλήσει για την Γκόλντμαν Ζαξ και τους Ρότσιλντ είναι ρατσιστής που υποκινεί το «φυλετικό μίσος», και θα πάει όχι μόνο φυλακή αλλά θα πληρώσει και πρόστιμο.
Όμως τα ουρλιαχτά και οι κραυγές των υπαλλήλων της Εβραιο-Μασονικής Χούντας δεν έχουν πια πέραση.
Οι ιδέες της Ελευθερίας της λαϊκής κυριαρχίας και της Δημοκρατίας καλπάζουν. Μετά τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, τη Σουηδία, τη Σλοβακία, το ρεύμα της Ελευθερίας σαρώνει και την Αυστρία.
Πρόσφατες δημοσκοπήσεις φέρνουν το «Κόμμα της Ελευθερίας», (Freiheitliche Partei Österreichs) ως πρώτο κόμμα για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου με ποσοστά από 25% ως 28%, έναντι του 20,5% που έλαβε  στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της 29ης Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ραγδαία άνοδο 30-40% σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Το Κόμμα της Ελευθερίας στο 31 ο Συνέδριο του στο Γκρατς υιοθέτησε την προεκλογική του πλατφόρμα για τις ευρωεκλογές που απορρίπτει τον «ευρωπαϊκό συγκεντρωτισμό» για την διοίκηση από τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών και τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης των εθνικών κρατών, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της Αυστρίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην περίπτωση που δεν αλλάξει την πορεία της. Το βασικό προεκλογικό σύνθημα του κόμματος της Ελευθερίας θα τονίζει: «Για μια ελεύθερη Ευρώπη-Είμαστε πρώτα Αυστριακοί και μετά Ευρωπαίοι».

ΥΓ.Οι δικοί μας εγχώριοι ρουφιανοπαπαγάλοι με το μπλοκάκι, ουρλιάζουν ότι «η αυστριακή Ακροδεξιά στοχεύει την πρώτη θέση στις Ευρωεκλογές», και γράφουν ότι: «Να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στην Αυστρία κατά τις προσεχείς εκλογές της 25ης Μαίου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στοχεύει το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: