24/12/13

Τα καμώματα της δεξιάς πουστιάς στο πνευμα των Χριστουγέννων

Ο Χάρης ο γκέι, ο συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος και φίλος του Αδώνιδος που συνελήφθη σήμερα, ήταν ένα ανερχόμενο στέλεχος της ΝΔ και στις  Βουλευτικές Εκλογές του 1996 ήταν υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας και πήρε 26.300 σταυρούς. Μετά, ο μακαρίτης  Ευάγγελος Γιαννόπουλος τον φωτογράφισε ως ομοφυλόφιλο και οι εφημερίδες Ακρόπολη, Αθηναϊκή και Χώρα, ανέλαβαν να μας γνωστοποιήσουν το όνομά του. Ο Χάρης τότε παραιτήθηκε από πολιτευτής της ΝΔ στη Β΄ Αθηνών και από μέλους του κόμματος.
Μετά αφού ξεχάστηκε το ροζ σκάνδαλο, επανήλθε, έμπλεξε και με το δημοτικά, το 2009 πήγε με τη Ντόρα και το 2012 έφαγε «προεκλογικό γιαουρτάκι» στη Φιλαδέλφεια, μαζί με τον Άδωνη και την Ευγενία.
Μετά τις εκλογές του 2012, με πρόταση της Διεύθυνσης του Εθνικού Συμβουλίου Κληροδοτημάτων και με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ορίστηκε ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού, και ακολούθως εκλέχτηκε πρόεδρος και δεν θα εισέπραττε μισθό, «κατόπιν επιθυμίας του».
Σήμερα , λίγο μετά τις δύο συνελήφθη ο αμισθί, επ αυτοφώρω με την κατηγορία του εκβιασμού , ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, απαίτησε και πήρε  από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της με το νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...