13/12/13

ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Βγάζουν λάδι την κυβέρνηση τρώνε
και τις αποζημιώσεις του κόσμου

Τρώνε εν ψυχρώ τις αποζημιώσεις των εργαζομένων στην ΕΡΤ, απαλλάσσουν από κάθε αστική η ποινική ευθύνη τον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και φτιάχνουν κλίμα στα μέτρα της κυβέρνησης, για τους δικαστές, στις εργατικές διαφορές και το ΣτΕ, ως προς τις εκκρεμείς δίκες και αποφάσεις.

Με φωτογραφική διάταξη (άρθρο 38) στο νομοσχέδιο για το ενιαίο φόρο ακινήτων, επιχειρείται να παιχθεί με κοινοβουλευτικό μανδύα πλειοψηφίας, η τελευταία πράξη για το μαύρο στην ΕΡΤ και τις παράνομες απολύσεις.

 Πανικόβλητη για όσα προμηνύονται η κυβέρνηση των βαρόνων του Τύπου, παίζει το τελευταίο της χαρτί και προσπαθεί να καθοδηγήσει την κρίση των δικαστών , ώστε να απορρίψουν τις αγωγές των εργαζομένων.

Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (ΚΕΔ) ζητεί την άμεση παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ για την ενημέρωση όλων των κομμάτων.
Στη σκιά της τροπολογίας για τον μποναμά εκατομμυρίων σε εταιρίες πετρελαιοειδών και Τραπεζών η πολιτική της συγκυβέρνησης κλειδώνει και τις χειροπέδες στα δικαιώματα των εργαζομένων στην Ενημέρωση.

Άμεση πρέπει να είναι όμως η παρέμβαση και άλλων θεσμικών φορέων:
-Ενώσεις Δικαστών-Εισαγγελέων -Δικηγορικοί Σύλλογοι.

Είναι ζήτημα Δημοκρατίας για όλους.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιγράφων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eυρωπαικο κοινοτικο δικαιο και ευρωπαικο δικαστηριο,δυναστες του λαου τροχοπεδη της προκοπης του εθνους.


Απο το 80 που η ελλας εισηλθε και ουσιαστικως στην θυρα του ευρω φρενοκομειου με ηδη γνωστη την εκτρωματικη δομηση αυτου του ψυχροπολεμικου μορφωματος
πληθος βιοτικων περιστατικων κατεδειξαν τον επιζημιο και καταστρεπτικο ρολο στην οικονομια του κοινοτικου δικαιου μεσω του εκτελεστου του ,της κομισιον
και την παρεμβατικη στην οργανωση του πολιτισμου μας διαβρωτικη προσβλήτικη και αποσυνθετικη επεμβαση του ευρωπαικου δικαστηριου.

ακομη και σκληρες καθεστωτικες-φιλοκυβερνητικες εφημεριδες που απηχουν τις σκεψεις των ασυλλογιστα ευρωμανιακων ελλαδικων ελιτ αναγκαζονται να γραψουν τον συνεχη αντιαναπτυξιακο και αποικιακο ρολο του δικαιου αυτου π.χ σημερα σχετικα "Πίσω από την άρνηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ανάψει το πράσινο φως για τη συμφωνία με την Cosco ...βρίσκεται η δυσαρέσκεια χωρών όπως η Γερμανία και η Ολλανδία, που βλέπουν τα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα να πλήττονται από τη διείσδυση των Κινέζων στην Ε.Ε.... Η ανάδειξη της στρατηγικής σημασίας του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας με την είσοδο των Κινέζων στον ΟΛΠ φέρνει τον Πειραιά σε πλεονεκτική θέση έναντι των βόρειων λιμανιών της Ευρώπης " (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63933326)

παρελκει να αναφερθουν εκατονταδες υποθεσεις απο το 1980 και επειτα μια π.χ τελευταια ειναι η τακτικη συγκεκριμενων βορειων χωρων να διαλυσουν προς οφελος των την εναπομενουσα ελλαδικη κτηνοτροφια με νορμες τυπου οοσα ,γραφειοκρατικοι οργανισμοι που προωθουν πολυ συγκεκριμενες νορμες στο διεθνες εμποριο με συγκεκριμενους ενδιαφερομενους και συγκεκριμενους οφελουμενους προσωρινως βεβαιως .

για να το γραψουμε απλα.το ευρωπαικο κοινοτικο δικαιο ειναι ενας μηχανισμος αποικιακου δικαιου κατοχης που επιτρεπει επι 33 χρονια στις ισχυροτερες χωρες με ευλογοφανη νομικα συμφωνα σκλαβιας και αντιαναπτυξιακα δογματα θεσπισμενα, να παγιδευουν σε ομηρεια αποικιακης καχεξιας χωρες σαν την ελλαδα,επιβαλλοντας δικα τους γεωοικονομικα και αλλα οφελη καταδικαζοντας το λαο σε παρακμη και μιζερη νομικη σκλαβια απο τα ηθη του μεχρι την εργασια του και την προκοπη του εθνους.

καμμια προκοπη δεν υπαρχει στην σκλαβια που οριζει το κοινοτικο δικαιο κατοχης.το μονο που αναπτυσσεται ειναι στρατιες γραφειοκρατων απολογητων με το αζημιωτο αυτων των κατασκευων σε ρολο πεμπτης φαλαγγας εις βαρος του εθνους-λαου.η αναπτυξη που προσκαιρα παρουσιαζεται ειναι εικονικη βασιζομενη σε πιστωτικες επεκτασεις και τεχνητες υπερχρεωσεις των εθνων.


για να το γραψουμε απλα εις διπλουν. το ευρωπαικο δικαστηριο αποτελει ονειδος για καθε αξιοπρεπες και κυριαρχο εθνος .κανενα ελευθερο εθνος με αυτοσεβασμο και αυτο-οριζομενο δεν εκχωρει τα του οικου του ,τις αξιες τα ηθη και τα εθιμα του,την εθνικη του ασφαλεια ,ζωτικες αποφασεις οικονομικων στρατηγικων μαζι με τα εργαλεια τους, σε κρισεις απο αλλοδαπο δικαστηριο με εκτελεστικη εξουσια κατοχικου δικαστηριου υπερτερη του δικου του ανωτατου δικαστηριου!

ειναι εξ'ορισμου πραξη χωρας αποικιας -μπανανιας λαου σκλαβου και αναξιοπρεπη.

ειναι εκφυλισμος σε δουλεια,ενα αλλοδαπο δικαστηριο να ανακαθοριζει τις πολιτισμικες αξιες , να επεμβαινει στην εθνικη κυριαρχια και στα χρηστα η πατροπαραδοτα ηθη και εθιμα ακομη με οχημα ενα γραφειοκρατικο εξωθεν και ανωθεν επιβαλλομενο κοινοτικο κατοχικο δικαιο αποικιων!

καιρος να ανακαθορισουμε τα δυο αυτα τερατα αυτοκρατορικου ισοπεδωτισμου στην χυδην αναμειγνυομενη εκ των ανω ευρωπαικη γεωγραφια.