29/11/13

ΠΑΣΟΚ και πουστιά

Για τον ΠΑΣΟΚ κ. Καρύδη η Πουστιά είναι ιδεολογία!!!

«Διαβάζω ότι το νομοσχέδιο για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια δεν πρόκειται να έρθει διότι οι βουλευτές της ΝΔ φοβούνται αντιδράσεις. Εγώ ξεκαθαρίζω ότι δεν μ' ενδιαφέρει ουδόλως η στάση των μουλάδων της ΝΔ. Τον λόγο έχει το ΠΑΣΟΚ και τώρα του δίνεται μια καλή ευκαιρία να αποδείξει αν πράγματι μετέχει σε αυτή την κυβέρνηση με ιδεολογική συγκρότηση» , ανέφερε στο facebook ο κ. Καρύδης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πασοκ οπως και το πολιτικο συστημα εκφραζει την προσδεση του ελληνισμου (κυριως ελιτ χρηματος και αξιωματων που αποδεχονται αβλεπει απο συμφερον η ανοησια την δυτικη ταυτοτητα,πανεπιστημια τεχνες κρατικοι ιδεολογικοι μηχανισμοι μαζικη προπαγανδα προσαρμογης στις μαζες) σε εναν διαφορετικο πολιτισμο τον δυτικο ο οποιος ειναι νευρωσικος και αυταρχικα απαιτει υποταγη αφομοιωσεως απο αλλους λιγο ασυμβατους αντι για αμοιβαιο εθνοχωρικο σεβασμο .

πολυ ασυμβατους πολιτισμους παραδοξως τους φοβαται τους υπολογιζει και δεν απαιτει υποταγη βλεπε π.χ ισλαμ και μπουρδες πολυπολιτισμου οπου εκει δεν απαιτει ας πουμε την πουστια ως αποδεκτη αξια.


βεβαια δουλευει υπογεια να νοθευσει και αυτους τους πολιτισμους αλλα μεχρι εκει.

επομενως κατ αναγκην οτι ειναι αξια για αυτον τον πολιτισμο καθισταται αξια και για τους δυτικοστραμμενους ελλαδιτες ακομη και αν καταπιεζει τον ελληνικο ενω ταχα δηλωνει πιστη στον πολυπολιτισμο τον λησμονα για τους ελληνες π.χ.

ειναι πρωτα λοιπον ντοπια απεκδυση της δικης τους πολιτισμικης ταυτοτητας.

το ζητημα ειναι ποσοι ελλαδιτες θελουν να διατηρησουν τον δικο τους πολιτισμο και ιδιοπροσωπεια και ποσοι οχι.

αυτο ειναι το σχισμα του μελλοντος.


ακομη και τα επιχειρηματα τους ειναι δανεικα αναφερονται σε νομικα κειμενα του δυτικου πολιτισμου οπως η εσδα που απηχει δυτικες αντιληψεις και λαθροχειριες λομπι.

ψεγουν δε για μεσαιωνα και σκοταδισμο.

επιχειρημα συναισθηματικο ψυχολογικων επιχειρησεων της γαλλικης (ιουδαιοστραφους οταν επικαλουνται την ιερα εξεταση) δυτικης σκεψης ,καθοσον στον ελληνισμο δεν υπηρξε μεσαιων ως γνωστον για να τον επικαλουνται ... σε ελληνες !

ειναι μεταπραττες δυτικων ιδεολογηματων του συρμου αδιαφορο αν ειναι πολιτισμικως ασυμβατα.

μιλουν ως δυτικοι ταρτουφοι και ζητουν να τους ακολουθησουν στο πολιτισμικο επεκτατισμο της δυσης

κουβαλανε το συμπλεγμα τυπου βλαχας που οταν εφθανε στην πρωτευουσα φοραγε κοντο φουστανι για να μπει στο ματι των πρωτευουσιανων.

ξιπασια ταρτουφικη νεοελληνων δαυτη.



για τον ελληνισμο ομως αν για αυτους ειναι μεσαιωνας και σκοταδισμος το ιδιο ειναι και αναποδα ο δυτικος πολιτισμος.

η πουστια ειναι μεσαιων η πουστια στη ψυχη και στο μυαλο.

Ανώνυμος είπε...

Πάει ένας υπουργός και ο γραμματέας του περιοδεία.Περνούν από το σχολείο.Τους λένε τα παιδιά τα προβλήματα λέει ο υπουργός σημειώνε.Πάνε στο κέντρο νεοσυλλέκτων του λένε οι φαντάροι τα προβλήματα λέει ο υπουργός σημειώνε.Πάνε στις φυλακές του λένε οι φυλακισμένοι τα προβλήματα.Γυρνούν στο υπουργείο και λέει στο γραμματέα.Χέσε τα στρατόπεδα και τα σχολεία.Προώθησε τα αιτήματα των φυλακισμένων.Μα κύριε υπουργέ γιατί ? Δεν έχει γιατί ρε βλήμα του λέει σχολείο και στρατό πήγαμε φυλακή τώρα θα πάμε.Έτσι είναι και το ΠΑΣΟΚ προωθεί όσα συμφέροντα των ενδιαφέρουν.Αν ήσαν μουσικόφιλοι θα προωθούσαν τα μουσικά λύκεια αυτοί προωθούν τα θέματα ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος.