14/11/13

Οι Νταβατζήδες θα χτίσουν το σουνίτικο Τζαμί

Το τρομοκρατικό Κέντρο της Σαουδικής Αραβίας στον Βοτανικό θα ανεγερθεί τελικά από την κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελείται από την J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου), ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη).
Ο όμιλος των νταβατζήδων, δημιουργήθηκε μετά από συναλλαγές με τη την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, αλλά και την Τουρκία.
Έτσι, για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Αθήνας και την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους το 1821, στην καρδιά της αρχαίας Αθήνας, με δαπάνη του ελληνικού λαού θα οικοδομηθεί ισλαμικό τέμενος, ενώ εξακολουθεί να απαγορεύεται από άγνωστες πανίσχυρες δυνάμεις η ανέγερση του ΝΑΟΥ του Σωτήρα Χριστού όπως είχε αποφασίσει η Δ Εθνικής Συνέλευση του Άργους.
Οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν μετά από περίπου δύο μήνες, εάν δεν υπάρξει διαφορετική απόφαση του ΣτΕ στην προσφυγή του Μητροπολίτη Πειραιώς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

απαγορευεται επισης η ανεγερσις [ και χρησις των υπαρχοντων] Ελληνικου ναου των Ολυμπιων θεων κυριε Χατζαρα. Επιμελως το αποκρυπτετε αυτο.
Ειναι λυπηρο

Ανώνυμος είπε...

Καθώς θα χτίζεται, πετάξτε καμμιά 10ριά γουρουνοκεφαλές πέριξ, και τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 11:54, να μιμηθούμε τους Ισπανούς και να θάψουμε μερικά κομμάτια χοιρινού σε όλο το οικόπεδο, ,μπας και ησυχάσουμε με δαύτους.
Ανακαινήσανε το σπίτι του κεμάλ κλαι την ίδια στιγμή ξεπουλάνε το σπίτι του Εθνικού ποιητή Κωστή Παλαμά.

Ανώνυμος είπε...

"ενώ εξακολουθεί να απαγορεύεται από **άγνωστες** πανίσχυρες δυνάμεις η ανέγερση του ΝΑΟΥ του Σωτήρα Χριστού όπως είχε αποφασίσει η Δ' Εθνικής Συνέλευση του Άργους."

Άγνωστες; Μάλλον, περιούσιες...

Σε συνεργασία με κάποιους Τουρκόσπορους...εντός και εκτός Βουλής...