17/11/13

Κομμουνισμός ante portas και με δωρεάν WiFi

του Σπύρου Χατζάρα

Από το 2007 έγραφα ότι οι «μεταρρυθμίσεις» που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα στο ασφαλιστικό μας σύστημα, οδηγούσαν στην απαλλοτρίωση των ασφαλιστικών μας εισφορών και σε « ένα Ταμείο για όλους», με «μια σύνταξη του Ι.Κ.Α. για όλους».
Έξι χρόνια μετά, και αφού δόθηκαν «μάχες» και «μάχες» από τους συνδικαλιστές «για την προάσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων», και αφού έγιναν απεργίες και απεργίες καταλήξαμε εκεί που προέβλεπα.

Με το σχέδιο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών που έχει επεξεργαστεί ο Ρομπέρτο, δημιουργείται ένας Εθνικός Φορέας Συντάξεων, με βασικό κορμό το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στον οποίο θα υπάγονται μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες αγρότες, και ανασφάλιστοι δενδρίτες λαθρομετανάστες , που έχουν εισόδημα χαμηλότερο των 7.000 ευρώ, και οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα σε μια Ενιαία Εθνική Σύνταξη, 360 ευρώ «για όλους τους ασφαλισμένους». Το μέλλον μας επομένως είναι απόλυτα «κόκκινο». Άλλωστε η κοινή σύνταξη «για όλους» ήταν ένα λενινιστικό πολιτικό σύνθημα στα πρώτα χρόνια της οικοδόμησης του «υπαρκτού σοσιαλισμού». Σε λίγο θα μας πουν και «ένας κατώτατος μισθός για όλους»! 
Να που επιστρέφουμε στην Σοβιετική Ένωση, μέσω ευρώ, Άδωνιδος, και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχε ο Κομμουνισμός στη Μόσχα, και στη Νέα Υόρκη ο Καπιταλισμός. Στην Μόσχα λειτουργούσε υποκειμενικός Κομμουνισμός, αλλά αντικειμενικά Καπιταλισμός. Κρατικός Καπιταλισμός. Στην Νέα Υόρκη, ο Καπιταλισμός ήταν υποκειμενικός, αλλά αντικειμενικά Κομμουνισμός. Θέση και Αντίθεση. Μετά κάναμε ένα βήμα μπροστά. Στη σύνθεση. Στον κομμουνισμό της Νέας Υόρκης. Η χρηματοπιστωτική Διεθνής, ο Καπιταλισμός και η Κομμουνιστική Διεθνής ο Κομμουνισμός έγιναν ένα. Δηλαδή έγιναν η ΑΘΕΑΤΗ παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τώρα ξέρουμε ότι η Διεθνής του Χρήματος και η αναρχοτροτσκιστική Διεθνής Αnti-fa είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Η μία είναι η φιλελεύθερη χρηματοοικονομική Διεθνής, Το ΔΝΤ, ο Kostis χωρίς ποστίς, ο Νότης ο φελλός, ο Χριστάκης ο ψευδός, ο Μάκης ο φασίστας η Τρόικα και οι μεγάλοι καναλάρχες, οι «Νταβατζήδες» του κ. Καραμανλή και η πίσω πλευρά είναι η πιο «μοντέρνα», η «αριστερή»! Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ο θείος Σόρος, και ο αντιφασίστες προοδευτικοί καναλάρχες- εργολάβοι-νταβατζήδες. 

  Το όραμα κάθε ολοκληρωτισμού είναι η «δικαιοσύνη» για όλους.Η ομοιομορφία της αγέλης . Αυτό το όραμα που προσφέρουν στους ψηφοφόρους του μέλλοντος οι κομμουνιστές της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης. Η ελπίδα για το μέλλον που προσφέρουν ο φον Σαχλαμαράς, η ευρωχούντα της Φρανκφούρτης, η Τρόικα και η ΚΚΕ ΕΠΕ είναι κομμουνιστική . «Ένα εγγυημένο φαγητό για όλους», (χωρίς λιπαρά) και δωρεάν WiFi . Μια φούχτα ρύζι για όλους, όπως στα στρατόπεδα των κόκκινων Χμέρ, του Πολ Πότ. (με μπόνους το δωρεάν WiFi).

Το πρώτο βήμα προς την δημοκρατία από τους αρχαίους Έλληνες έγινε, όταν ο Θησέας σκότωσε τον Προκρούστη, ο οποίος δεν ήταν ένας ηλίθιος σαδιστής, αλλά ένας πρωτοπόρος αγωνιστής της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ένας καλλιτέχνης της ομοιομορφίας. (One size fits all).

Ο Προκρούστης σήμερα είναι η Τρόικα και η κυβέρνηση των Σαχλαμαρέλων. Αφού επέβαλαν την αναγκαστική απαλλοτρίωση των καταθέσεων, με το κούρεμα των κρατικών ομολόγων που είχαν στα χέρια τους οι καταθέτες που εμπιστεύτηκαν το κράτος , στοχεύουν τώρα στη δήμευση των χωραφιών μέσω φορολογίας και στην απαλλοτρίωση της ακίνητης περιουσίας της μεσαίας τάξης, με διαδικασίες που θυμίζουν το διάταγμα των μπολσεβίκων «περί απαλλοτρίωσης γαιών», όπως σοφά υπογράμμισε ο Βύρων Πολύδωρας.
Ο Βύρων Πολύδωρας προειδοποίησε την δήθεν κυβέρνηση, ότι σε λίγα χρόνια, «οι δύσμοιροι «νοικοκυραίοι», τα «μερμήγκια», που δούλεψαν και δημιούργησαν με τον κόπο τους , αφού θα έχουν χάσει τις αποταμιεύσεις τους και τις ιδιοκτησίες τους, «θα έχουν μεταταγεί στην τάξη των ακτημόνων και αστέγων».

Η Τρόικα και η δήθεν κυβέρνηση των Σαχλαμαρέλων θέλουν να ακυρώσουν το έγκλημα της μικρής ιδιοκτησίας, όπως κατήργησαν τις «ευγενείς» συντάξεις. Όλοι ίσοι. Όλοι πεινασμένοι. Όλοι φτωχοί. (με δωρεάν WiFi όμως).

  Τα «ζητήματα» των συντάξεων, και της μικρής ιδιοκτησίας είναι στρατηγικού χαρακτήρα, για την μετατροπή της δημοκρατικής κοινωνίας που γνωρίσαμε, σε μια ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( όπως λέμε νέος πατριωτισμός), με ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά, στην οποία θα κυριαρχεί ο φόβος, η πείνα, και η φτώχεια. Μια κοινωνία, στην οποία το φαγητό θα είναι προνόμιο. Όπως ήταν σε όλα τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.

Η κομμουνιστική λογική και ηθική της Τρόικας και της δήθεν κυβέρνησης του φον Σαχλαμαρά στηρίζεται στο ότι η «γνώμη» της αγέλης είναι ζωώδης και αρπακτική. Η Αγέλη θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να «αρπάξει» το φαΐ του διπλανού της, το πορτοφόλι του, και το σπίτι του, εάν βρει την ευκαιρία. Ακριβώς όπως το έζησαν οι Έλληνες στη Κατοχή, με την ραγδαία άνοδο του Κομμουνιστικού Κόμματος που εφάρμοσε στον κανόνα: « όταν δεν έχεις τίποτα άρπαξε από αυτόν που έχει αφού τον σφάξεις». Έτσι εξασφαλίστηκε η διαιώνιση της κοινωνική διαπάλης και της κοινωνικής δικαιοσύνης .

Όποιος νομίζει ότι ο ΣΑΝΤ ήταν ένας διεστραμμένος, θα πιστεύει ότι και ο Όργουελ έβλεπε οράματα.Στην πραγματικότητα, και οι δύο έκαναν τη δουλειά του Προμηθέα. Μας έδωσαν μέσα από την μυθοπλασία ένα ρεπορτάζ για αυτά που έμαθαν. Ήταν από αυτούς που θέλησαν να μεταφέρουν κωδικοποιημένα μια «κρυφή γνώση» στους πολλούς. Η κοινωνία του Όργουελ έρχεται. Είναι μπροστά μας. Στην Αμερική 120 εκ, ενήλικες δεν έχουν δουλειά και το δελτίο τροφίμων είναι προνόμιο.

Η Παγκόσμια διακυβέρνηση , η ελίτ του κόσμου έχει ήδη επιβάλει το δικό της ιδιωτικό σύστημα χρηματο-οικονομικού ελέγχου που ελέγχει το πολιτικό σύστημα της κάθε χώρας και την πραγματική οικονομία, μέσα από τις Κεντρικές Τράπεζες.

Αυτό είναι το «σύστημα», η «κουμουνιστική» Χούντα των τραπεζιτών, που επιδιώκει την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης με την απαλλοτρίωση της αποταμίευσης και της μικρής ιδιοκτησίας μέσω της υψηλής Φορολογίας, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσει από κάθε φόρο τα ακίνητα των «αφορολόγητων», που λόγω «Ολοκαυτώματος» είναι ΝΠΔΔ. Και απέναντι σε αυτούς πρέπει να αντισταθούμε. Για να ξανακερδίσουμε την πατρίδα μας, την Δημοκρατία μας, και την Εθνική Κυριαρχία μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό άρθρο. Η παρομοίωση με τον Προκρούστη είναι αποκαλυπτική (mind expand).

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uS5Dj6auPAE
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο NIGEL FARAGE ΣΤΟ 06' 07'' ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ