21/11/13

Η Αλήθεια δεν έχει Χορηγό (19-11-2013)



Και σήμερα στις 12:00 στο www.axisradio.gr   (και σε επανάληψη στις 21:00), ζωντανά μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» από το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.axisradio.gr.
Ο Σπύρος Χατζάρας με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν..

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"χρειαζομαστε απεσταλμενους στους ελληνες που θα μιλουν ελληνικα αλλα δεν θα ειναι ελληνες"


http://taxalia.blogspot.gr/2011/11/blog-post_9560.html

"Χατζημαρκάκης"- "Μακεντονική" γλώσσα


I am glad to be here and that I am able to say a few words in Macedonian


There are many people in Greece who speak Macedonian and there are no problems with the language, which is named Macedonian.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ



εκ της αφανους επιτροπης του αναγκαστικου νομου xxxx/2013 "παγκοσμιος διακυβερνησις- ΑΝΤΙ-πολυπολιτισμικον ιδιωνυμον"



εθεωρηθη υπο των περιουσιων της δυσεως ,υπεγραφη και ετεθη η μεγαλη σφραγις του ελλαδικου βαθεος κρατους.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο συνεχίζεις να κάνεις βλακώδη ανάλυση όποτε σου έρθει και μάλλον για να πετύχεις κάποιον σκοπό

Πρώτον, ο Μάκης θεωρείται "αξιόπιστος" διότι έπεσε μέσα στον Μάιο και Ιούνιο και τώρα δίνει τα ποσοστά που υπολογίζει η ίδια η ΧΑ ότι έχει. Αυτό τίποτε άλλο

Δεύτερον, αυτοί που διαμαρτύρονται ανά την Ευρώπη για τις φυλακίσεις τής ΧΑ δεν είναι φίλοι τών χρυσαυγιτών, παλιά λίγο με την Φόρτσα Νουόβα μιλάγανε, δεν έχει σχέση η ΧΑ με κανένα από αυτά τα κόμματα απλά διαφημίζει ότι κάποιοι στην Ευρώπη τούς είναι αλληλέγγυοι

Τρίτον, οι ποσοστικές εκλογικές σου αναλύσεις έιναι τής πλάκας όπως και στις εκλογές που έλεγες ότι η ΧΑ θα πάρει μόνο στην Αθήνα ψήφους και θα τρίβουν τα μάτια τους οι δημοσκόποι

Σχετικά με τις συνεργασίες, η Λεπέν για παράδειγμα έχει προτρέξει να ταχθεί κατά τής ΧΑ.

η ΧΑ είναι όντως κάτι μή καλά κατευθυνόμενο, εώς καθόλου, και γιαυτό δεν βρίσκει υποστήριξη από κανέναν στην Ευρώπη

έχεις γίνει κουραστικός

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, μιας και ασχοληθήκατε με τη δολοφονία κέννεντυ και τον όσβαλντ.Καλό είναι να ερευνήσετε και για τον άνθρωπο που γύρισε το βίντεο που δείχνει τη δολοφονία ! Είχε αφιέρωμα για αυτόν το περιοδικό Time.Μου φαίνεται ότι η εγγραφή του βίντεο δεν ήταν τυχαία σε μία περιόδο που λίγοι είχαν βιντεοκάμερες.Επίσης δεν ήταν τυχαίο ότι το έδωσε σε συγκεκριμένο μέσο με λιγότερα λεφτά απο ότι του ζητούσε άλλο διότι συμπάθησε το πρώτο.Μου μοιάζει με την καταγραφή της πτώσεως των διδύμων πύργων από άτομα μίας υπηρεσίας συγκεκριμένης το όλον σκηνικό.Μπορεί και είναι λάθος η αντίληψις μου αλλά για ερευνήστε το γεγονός.

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ είπε...


απο: http://mikromesea.blogspot.gr/

Στρασβουργο: το δικαιωμα των ομοφυλων στο συμφωνο συμβιωσης

Γραμμα σε εναν τετοιον:

Ακου πουσταρα: Κανεις δεν σου αφαιρει το "δικαιωμα" να τον παιρνεις, απο πισω η απο το στομα η απο τη μασχαλη, ομως τα πραγματα ειναι διαφορετικα στην ΠΡΑΞΗ!
1) Οταν ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να........ υιοθετειτε παιδια, βρε πουστη μου, αυτο ειναι από τα ανηκουστα!! Τη στιγμη που κανουν ΣΤΕΙΡΩΣΗ σε ζωα με επιθετικη η αντικοινωνικη συμπεριφορα, εσεις που ΑΥΤΟΣΤΕΙΡΩΝΕΣΤΕ, σαν ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ειστε, θελετε να το παιξετε γονεις!!!
Αλλα δεν φταιτε εσεις οι πουστρες, αλλα οι πολιτικοπουστρες που δεν εχουν Θεο..
2) Οταν ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ να παιρνετε τη συνταξη του ερωμενου σας! ΑΥΤΟ ειναι κοινωνικη ΒΟΜΒΑ και σιγουρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! κλπ., κλπ.,
Βλεπεις, πουστη μου, οτι δεν ειναι απλα τα πραγματα, παντως παραδεχομαι την ξετσιπωτσια σου που βγαινεις δημοσια και λες οτι σ' αρεσει να σε γαμανε αντρες!
Κατι που πολλοι αλλοι ΤΙΜΙΟΙ οικογενειαρχες δεν κανουν για πραγματα ΝΟΜΙΜΑ της καθημερινης τους ζωης, επειδη... ντρεπονται!
Επιτελους πρεπει οι πολλοι, βλεποντας σε, να παρουν κι εκεινοι θαρρος να λενε τα δικα τους δικαια και φυσιολογικα αιτηματα.
Αντε και καλα γαμησια
ΥΓ: ψιτ: προσεχε μηπως κατα λαθος μεινεις κι' εγγυος!

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ

___________________________________________

Υ.Γ.¨Επισης ενα ωραιο ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

παει ενας χωριατης στην πολη για δουλειες και διανυκτερευει σε ξενοδοχειο. Ο ξενοδοχος του λεει: "μηπως θελεις κανενα κοριτσι; ειναι προσφορα του ξενοδοχειου". Ε, αν ειν' ετσ, καλα! Λεει ο χωριατης. Την αλλη μερα τον ρωταει ο ξενοδοχος: σου άρεσε; "Ναι πολυ" απανταει εκεινος. Καλα αντε τραβα και παρε και 50 ευρω, λεει ο ξενοδοχος! Περιεργος ο χωριατης τα παιρνει και φευγει. Το λεει στο χωριο. Καποιος αλλος πηγαινει και πραγματι παιρνει κι εκεινος 50 ευρω! Το μαθαινει ο παπας, παει κι εκεινος, τα ιδια! Το ακουει ο Αρχιμανδριτης και παει κι εκεινος. Την αλλη μερα φευγοντας του δινει ο ξενοδοχος 100 ευρω. "Καλα", του λεει ο Αρχιμανδριτης "στους αλλους γιατι εδινες μονο 50 ευρω;"! Κοιτα να δεις, του λεει ο ξενοδοχος, ΤΣΟΝΤΑ με Αρχιμανδριτη, πρωτη φορα τραβαμε!!

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Νοε 21, 05:41
http://www.youtube.com/watch?v=nVIEuGWMFDo

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Στην Ήπειρο που δεν διοικούσε ο διάδοχος οι Έλληνες Νικούσαν