26/9/13

Ο ντε Σρεκ έδωσε εγγυήσεις στους Ιουδαίους

Ο Συνταγματολόγος συναντήθηκε με εκπροσώπους εξι Ιουδαικών οργανώσεων 1)Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations,
2)American Jewish Committee,
3)B'nai B'rith,
4)American Israel Public Affairs Committee,
5)World Jewish Congress 
6) Antidefamation League
και τους διαβεβαίωσε για την «προσήλωση της Ελλάδας» στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της ιουδαϊκής αντιρατσιστικής νομοθεσίας και την απόλυτη καταδίκη του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού ως ακραία εγκληματικές πράξεις.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τους ελληνες τους ρωτησε για ποσο θα ειναι καθε βαγγελας εκπροσωπος τους για να δινει διαβεβαιωσεις;

διαβεβαιωσεις δινει ενα κομματι της κοινωνιας καθεστωτικο η φοβισμενο.

για τα εγκληματικης δρασεως μολις ειδα σε ινδικο καναλι ρεπορταζ για τη νιγηριανη μαφια που διακινει κοκαινη κλπ στο νεο δελχι !

αντι λοιπον το καθεστως να κυνηγα τους ελληνες ας δει της εγκληματικες οργανωσεις με διεθνη δραση απο την πατησιων μεχρι... το νεο δελχι των καημενων νιγηριανων μαφιοζων και ας ψαξει το σδοε ποιους χρηματοδοτες εχουν τα καθεστωτικα κομματα...

Ανώνυμος είπε...

...ξεχασες και της "πουστοφοβιας"!

Ανώνυμος είπε...

Συλλογαται λευτερα οποιος ζει ελευθερα ουχι ελευθεριως.


διαφωνω αλλα θα υπερασπιζομαι το δικαιωμα σου να διαφωνεις μεχρι θανατου η μεχρι ιδιωνυμου;

Η ξενοφοβια και τα αισθηματα μιας φυλης ποινικο ιδιωνυμο ιδεων και συναισθηματων στην υπηρεσια του παγκοσμιου οργανισμου εμποριου;


οι ελληνες στο ellada και οι κουρδοι στην τουρκιά δεν μοχθουν για την χιλιακριβη την λευτερια;το διεθνιστικο εμποριο φτιαχνει πολiτισμους και απελευθερωνει;

οι αντιρατσιστικοι νομοι αποτελουν ποινικα εκτρωματα προληπτικης και κατασταλτικης λογοκρισιας.

αποτελουν φρουτα της ευρωπαικης γεωγραφιας και εχουν συμβαλλει με την αντιρατσιστικη νευρωση και τον εμπορικο διεθνισμο μετα το δευτερο παγκοσμιο στην οικονομικη και πολιτισμικη παρακμη της ευρωπαικης γεωγραφιας.

γεννηματα διεθνιστικων οικονομικων και εμπορικων σκοπιμοτητων και συμφεροντων επιδιωκουν με την εξοντωτικη λογοκρισια και τα εκτρωματικα κατασκευσματα- ιδιωνυμα να επιβαλλουν στους καταπιεσμενους λαους της ευρωπης αυτα τα συμφεροντα δια της αλλοιωσεως των πολιτισμων μεσω φυσικης πληθυσμιακης αλλοτριωσης και του τροπου ζωης τους.


στην ελλαδα οπως σε ολες αυτες τις δυτικες χωρες που ειναι και οι μονες που ανθιζουν τετοια εκτρωματα γεννηματα οικονομικων επιλογων, επιδιωκεται η λογοκρισια πολιτικων ιδεων και η εξουθενωση των πολιτικων αντιπαλων πληθυσμων που καταπιεζονται εξουθενωση ιδεολογικη,ψυχολογικη ,οικονομικη ποινικη και η επιβολη ενος διεθνιστικου προτυπου κονομισιας με καταστροφη των πολιτισμων και των εθνων με τις τοπικες οικονομιες τους.

ετσι ο ρατσισμος και αντιτραπεζιτικος αντισημιτισμος τιθενται υπο τιμωριαν ιδιωνυμου αργοτερα πιθανον ο κευνσιανισμος τιθεται απο τους μονεταριστες εκτος νομου μεσω μαλιστα συνταγματικων προβλεψεων που καθιστουν μονεταρισμο και πολυπολιτισμο μονες αποδεκτες πολιτικες στρατηγικες θυμιζοντας μεσσιανισμους στα σοβιετικα καθεστωτα!

αποτελει λοιπον ποινικοπoιηση των πολιτικων ιδεων την ωρα που ο αντιρατσισμος και ο πολυφυλετισμος, η ξενομανια του διεθνους εμποριου και ο μονεταρισμος εχουν αποτυχει και οδηγουν σε αδιεξοδο την δυση.

ετσι θα καταληξει η αντιρατσιστικη νομικη-πολιτισμικη-εμποροκρατικη νευρωση στα εξης παλαβα

οποιος τολμα να εκστομιζει ο,τι σκεπτεται σιωπηρως απο τους καταπιεζομενους υπο διπλη φυσικη και οικονομικη αλλοφυλη κατοχη ελληνες θα οδηγειται με ιδιωνυμα σε πολυετη φυλακιση οικονομικη εξοντωση και διαπομπευση της προσωπικοτητος για τις πολιτικες ιδεες και τα αισθηματα του.

και παντως θα αποκεφαλιζονται οι οργανωμενοι φορεις πολιτικων ιδεων με φυλακισεις ,οικονομικη ασφυξια πολιτικες τρομοκρατησης, οποτε το καθεστως δεν θα εχει λογο να ενοχλειται απο την ανοργανωτη και ακινδυνη για τις πολιτικες επιλογες του δυσφορια των πληθυσμων που ευκολα θα υποτασσονται με ψυχαναλυτικη μονον εκτονωση διχως ουσια στην συνεχιση των ιδιων αδιεξοδων θεωριων και εφαρμογων τους διεθνως.

η εθνικη συνειδηση, η φυλετικη αυτοεκτιμηση, η πολιτισμικη ταυτοτητα οταν συλλογικοποιουνται και αντιδρουν με κινδυνο αλλαγης πλευσεως για τα καθεστωτα της δυτικης απολυταρχιας θα αποτελουν εγκληματα αντικαθεστωτικα!

Ανώνυμος είπε...

ενω ενας π.χ αλλοδαπος πραγματι ποινικως εγκληματιας συντομα θα εξερχεται των φυλακων με η ανευ βραχιολακιου!

αυτο θα μεγαλωσει την καταπιεση των κατεχομενων απο πολυπολιτισμο και μονεταρισμο ελληνων οταν ιδεολογιες και αξιες θα οδηγουν σε εξοντωτικες τιμωριες και αυτες θα αποτελουν δεσμευτικες αρχες για την κοινοτητα ποινικως επιβαλλομενες και ψυχολογικως ασκουμενες με τρομοκρατια ιδεολογικη.

αν ειναι δυνατον να υποχρεωσεις καποιον ποινικως να αγαπα τους ελληνες η τους μαυρους η τους εβραιους να αποδεχτει ασυμβατους τροπους ζωης και πολιτισμους για την προσκαιρη κονομισια διεθνιστικων ολιγαρχιων του εμποριου στο δικο του ζωτικο βιοτικο χωρο,να αποδεχτει μια ζωη πολυφυλετικη σαλατα χαους και μια οικονομια διεθνιστικης εμποροκρατιας των ολιγων,πτωχειας δικης του και παρακμης πολιτισμικης και να του επιβαλλεις πως θα οργανωση την κοινωνικη ζωη στο τοπο και το εθνος του!


αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα τα καθεστωτα πρεπει να αλλαζουν οχι να συντονιζονται σε διεθνιστικες εμμονες και οχι να διαταζουν την προσαρμογη σε αυτα των πληθυσμων με ιδιωνυμα και ξεροκεφαλια των ταξικων ηγητωρων τους και τρομοκρατια ιδεολογικη και ποινικη και να προσπαθουν να κρυψουν την αποτυχια του μοντελου διεθνιστικου οικονομικου εμποριου και αεριτζιδικου ιδιωτικου τυπωμενου χρηματος καθως και του εθνομηδενιστικου πολυπολιτισμου των αγορων,οπισθεν υποκριτικων κραυγων για την διεθνιστικη δημοκρατια των εμπορων και τον ανθρωπισμο της ολιγαρχικης μαφια και των εμπορων του χρηματος.

απλα κανουν λαθος και αργα η γρηγορα θα το βρουν μπροστα τους. αυτα που επιθυμουν να ελεγξουν με αγελαια προσαρμογη η ιστορια θα τους τα φερει με ανατροπη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8oyUkG2ySkc


Αστα και που να στα λεω

τα καινουργια νεα

με το γερο σου χθες βραδυ τα πιαμε παρεα

αστα και που να στα λεω

τα καινουργια νεα
με το γερο σου χθες βραδυ τα πιαμε παρεα



ξηγημενος ο μπαμπας σου ο γεροντομαγκας

γιατι ειναι ντομπρος αντρας και μπεσαλομαγκας

γιατι ειναι ντομπρος αντρας και μπεσαλομαγκας

ξηγημενος ο μπαμπας σου ο γεροντομαγκας


ποτηρακι ποτηρακι γιναμε καπελο

και κουβεντα στη κουβεντα του πα πως σε θελω

και κουβεντα στη κουβεντα του πα πως σε θελω

ποτηρακι ποτηρακι γιναμε μουνι καπελο



ξηγημενος ο μπαμπας σου ο γεροντομαγκας

γιατι ειναι ντομπρος αντρας και μπεσαλομαγκας

γιατι ειναι ντομπρος αντρας και μπεσαλομαγκας

ξηγημενος ο μπαμπας σου ο γεροντομαγκας

Ανώνυμος είπε...

Aπό έναν ΤΟΥΡΚΟ-γλου δεν περιμέναμε κάτι άλλο...

Unknown είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fBGVfE_fqIU

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη Σπυρο συνοψιζοντας: Για το τριο μπελκαντο νδ-μπατσοκ-γομαρ δεν το συζητω, Οι συνιστωσες του κοσερ αξελ ουτε, ο μπλακ λαμπελ βαδιζει τον δρομο του, ο κυρ νικος ειναι τραμπουκος&διασπαστης του ''χωρου'', ο κοσερ εναλλακτικος αλεκος με τον μικρο βουδα ουτε τελος για το ΚΚ Α.Ε.
ουτε λογος. Δηλαδη Σπυρο η πολιτικη σου προταση ειναι ο κυρ γιωργης ο κωλοτουμπας που εσχατως τον (ξανα) θυμηθηκαν τα καναλια των νταβατζιδων?
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...