29/8/13

Οι «καλοί άνθρωποι» και η Συρία

Όπως προέβλεπε το σενάριο, οι ευαίσθητοι όλου του κόσμου καταδίκασαν τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, την οποία έκαναν οι άνθρωποι των ΗΠΑ στην Συρία, και τα οποία προμηθεύτηκαν μέσω Τουρκίας.
Η «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και νατοϊκή ωρολογιακή βόμβα που έπαιζε το ρόλο της «σερβικής βόμβας» είναι εδώ. Πράκτορες και προβοκάτορες στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας» τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής. Μαζί και ο Γίγας Κάρολος και ο ακόμα πιο γίγας Συνταγματολόγος που μίλησε για «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας με την ρίψη χημικών από το καθεστώς Άσσαντ» όπως τον ενημέρωσαν από τα «Κεντρικά» χωρίς να υπάρχει καμία απόδειξη για το ποιος έριξε τα χημικά πράγμα που το ψάχνει ο ΟΗΕ.
Μόνο οι πνευματικά καθυστερημένοι, οι αδελφές-νυφίτσες, και οι πίθηκοι, δεν έχουν καταλάβει ότι οι σαλαφιστές-βαχαμπιστές της Αλ Κάϊντα που χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν οι φαμίλιες της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ είναι οι ΗΠΑ και οι Αγγλία, δηλαδή η παγκόσμια τραπεζιτική Χούντα, με άλλο προσωπείο. Μέχρι και ένας δημοσιογράφος του συστήματος ο Ρόμπερτ Φισκ, έγραψε στην «Independent» ότι, «η Αμερική βρίσκεται στο πλευρό της Αλ Κάιντα», και ότι το «επίτευγμα για τον Ομπάμα, τον Κάμερον, τον Ολάντ» είναι ότι «θα πολεμήσουν μαζί με αυτούς που σκότωσαν χιλιάδες ανθρώπους την 11η Σεπτεμβρίου».
Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ σαν τον Παλαιολόγο μίλησε σε συγκέντρωση αξιωματούχων, και είπε: «Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί. Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία θα βγούμε νικητές».

Η Ρωσία που αγωνίζεται μαζί με την Κίνα να σταματήσουν τα τέρατα δήλωσε ότι τo πλήγμα κατά της Συρίας, των Ομπάμα, Κάμερον, και Ολάντ , αποτελεί  κατάφορη πρόκληση των θεμελιωδών διατάξεων του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και επέμενε ότι είναι αναγκαίο να επιτραπεί στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ, που διερευνούν τα πιθανά περιστατικά χρήσης χημικών όπλων στη Συρία, να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να κάνουν απολογισμό των πορισμάτων της διεξαχθείσας εργασίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ θα φύγουν από τη Συρία το πρωί του Σαββάτου όπως ανακοίνωσε ο Μπαν Κι-Μουν, τον οποίο πιέζουν αφόρητα οι ΗΠΑ.

Το πυραυλικό χτύπημα των ΗΠΑ, σε συριακες στρατιωτικές εγκαταστάσεις , που θα είναι μια «προειδοποιητική βολή», για, «να λάβει η συριακή κυβέρνηση ένα αρκετά ισχυρό μήνυμα», μπορεί να γίνει μετά τη συζήτηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αφού το Λονδίνο , για λογαριασμό των «φιλάνθρωπων» είπε ότι θέλει να περιμένει την έρευνα του ΟΗΕ . Άλλωστε και ο Ομπάμα έδωσε μια αναβολή αφού , «δεν έχει λάβει ακόμα την απόφαση» .

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο δήλωσε ότι , οι ΗΠΑ σχεδιάζουν με ένα επικοινωνιακό σμπάρο να φάνε δυο τρυγόνια. Ταυτόχρονα με την εισβολή στη Συρία υπάρχουν σχέδια για τη δολοφονία του, για να επανέλθει η αμερικανική τάξη στη λατινική Αμερική.Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με τον μακαρίτη τον Τσάβες εν όψει της επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράκ.

Σε ότι αφορά το «ελαδιστάν», οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα «διευκολύνσεις» για τις επιχειρήσεις στην Συρία. Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον στις αρχές Αυγούστου. Το είπε και ο πρόεςδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. «Όταν πήγε ο κ. Αβραμόπουλος στην Αμερική, είπε στον Ομπάμα «κάνω ότι μου ζητήσεις». Το ίδιο είπε και ο κ. Σαμαράς. Και δεν πήρε μαζί του τον κ. Βενιζέλο για να κάνει μόνος του την συμφωνία».

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χατζάρα, ποιά Ρωσία αγωνίζεται να σταματήσει τα τέρατα, αφού την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...

Ανώνυμος είπε...

Ένας αδερφομάγκας στο Βοτανικό
τρεις πιπες αδερφατες ξηγιέται στο λεπτό
στα βαλκανονεγρικα πορνεια και στα γυφτικα αμερικανοκαμπαρέ
και μεσ' το αδερφιστικο νεοελλαδικο συφιλιδικο μπερντε


Μισες επιδοτησεις τραβάει, αποδειξεις τις σπάει
σκίζεται για μια μελαχρινή τραγουδιστρια αδερφη

μες τη νεγρικη μαστουρα του ζητάει

και καμμιά ευρωπεα γερμανιδα ξανθή.



Είναι ζόρικος για εγχωρια καταναλωση λαπας και ευρωκομμουνιστης

στο Ευρω μπερντε ο πιο διεθνης λουστρατζης

κι όπως τον ετρέμουν οι της δυσεως αδερφες

κάνει στα αγγουρατα τις νεοπτωχες αφορολογητες λαμογιές.


Μυτιες σκιπταρικες τραβάει αντιρατσιστικες, αποδειξεις για τραγουδιαρες σαχλες τις σπάει

σκίζεται για μια νεγρα τραγουδιστρια τραβεστι

μες τη δυτικη κλεπτοκρατουρα του ζητάει

και καμμιά γερμανιδα αναπηρη αδερφη.

Ανώνυμος είπε...

Προεδρας και υπουργος της εταιρας των τριων ηπειρων και των 100 διερχομενων φυλων συμφωνουν

"Η (αγ)Ελλας προσφερει ενεργειακη ασφαλεια στους εταιρους της"

Ως εταιρα των γαμιαδων της (η οπως λεγονται σημερον εταιροι της ετερας εταιρας) η ελλας δεν δυναται να σηκωσει απο το πατωμα του δυτικης αισθητικης χαμαιτυπειου ουτε την κυλοττα της ,οχι να προσφερει ασφαλεια στους γαμιαδες εταιρους της εταιρας ταυτης.

Απλως εκλιπαρει για τον οικτο των γαμιαδων της εταιρων ,καθοσον η μονη δουλεια ως εταιρα των εταιρων της που γνωριζει επι δεκαετιας ητο της ποθητης πορνης -εταιρας που μασουσε την περιουσια των εταιρων αγαπητικων της.

Οι εταιροι της ομως ησαν αληθως γαμιαδες της διοτι ενω η εταιρα ενομιζε οτι τους ξεπουπουλιαζε ως φραγκοκοτα διαλογης (τι εταιρα τους θα ητο αλλεως πως),ουτοι αφου την χορηγουσαν εταιρισμο,επειτα την εβγαλαν στο κλαρι και τα πηραν πισω οσα αυτη τους ξεκοκκαλιζε βαυκαλιζομενη οτι ως εταιρα ειχε εταιρους κοροιδα γαμπρους.


Ηρχισεν λοιπον να εταιριζεται φτιαχνοντας εταιριες προς οφελος των εταιρων επιβητορων της...

καιτοι δεν δυναται ως εταιρα των εταιρων της να προσφερει ασφαλεια ουτε σε δεκα οικοδομικα τετραγωνα της πρωτευουσης της, μολαταυτα προσφερει το θερμο απατηλο κορμι της για ενεργειακη ασφαλεια η ουτως πως θα ηθελε να συνεχισει της εταιρικη της σχεση μαζι τους,την μονη που γνωριζει δια να ποριζεται τα προς εταιρισμον εις την δυτικη πορνοπανηγυριν .

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ο ευρωελλην φαινόμουνα


Εγώ ευρωμαλαξ φαινόμουνα, να γίνω από μικράκι

Μ’ αρέσανε τα ευρωκαπιταλιστικα κι έμαθα τραβερσο μπουζουκακι

Μ’ αρέσανε τα έξυπνα κι έμαθα να παιζω το δυτικο κομμουνιστακι

Εγώ ευρωπεος φαινόμουνα, να γίνω από μικράκι



Αντί σχολείο πήγαινα να δω νεγρους και σια μισθοφορους του ευρω μες στου Καραϊσκάκη

κι έπινα διάφορα βοτανικα, να μάθω να παριστανω το δεξιο ευρωκομμουνιστακι



Οι συγγενείς μου ξανθοι αραπαδες εταιροι μου λέγανε να το απαρατήσω

αυτό το παλιοβοτανο, για στον ηλιοκαμμενο θειο θα τους ξεφτυλίσω




Εγώ όμως δεν το άφηνα να φύγει από κοντά μου

το όμορφο βοτανι μου, που το ’χα συντροφιά μου

εμαζεψα τα σεα μου και ενα κομματι απο φορο μαυρο

και ξεκινω να βγω στης αφρικης τον πατο

Ανώνυμος είπε...

Το είπε και ο πρόεςδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης:

«Όταν πήγε ο κ. Αβραμόπουλος στην Αμερική, είπε στον Ομπάμα «κάνω ότι μου ζητήσεις».
Το ίδιο είπε και ο κ. Σαμαράς. Και δεν πήρε μαζί του τον κ. Βενιζέλο για να κάνει μόνος του την συμφωνία».

- Οι Αβρααμ-όπουλος και Τούρκογλου είναι Προδότες.

- Ό ΚαραΤζαφέρ,
που ψήφισε το Μνημόνιο Νο.1 (παρέα με τον Ιουδαίο Τζέφρυ/ΓΑΠ) και έτσι ήρθαν οι Σιωνιστές Τοκογλύφοι στην Ελλάδα, τί είναι; Πατριώτης;

Εντάξει, κ. Χατζάρα,
σας φιλοξενεί στο κανάλι του
(που μετά τις 2 το πρωί διαφημίζει και Ροζ τηλέφωνα!!!)
αλλά μην τον λιβανίζεται κιόλας...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...