2/8/13

Το δίλημμα της θερινής νυκτός

Nα αποθάνουν τον Μάιο στο κρεβάτι τους και να τους κηδέψουμε σιωπηλοί και δήθεν θλιμμένοι, ή να πηδήξουν από το μπαλκόνι τον Οκτώβριο ως ιδανικοί αυτόχειρες.  Τhat is the question!

ΥΓ. Αν ένας τουλάχιστον από αυτούς, επέθαινε από αηδία, θα διασκεδάζαμε όλοι στην κηδεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H AEK ενω διελυθη ως εταιρια αντι να εκκινησει απο την τελευταια τοπικη ερασιτεχνικη κατηγορια της εδρας της στην αττικη εσταλη στην πρωτη πανελληνια κατηγορια την γ εθνικη!

προκειται για μεθοδευση προδηλης καταστρατηγησεως κανονισμων.

ενα ερασιτεχνικο σωματειο δεν αρχιζει ποτε την πορεια του απο την πρωτη εθνικη εασιτεχνικη κατηγορια.

καθε σωματειο ξεκινα απο τα τοπικα και ανεβαινει.

μολις δε ανεβει ξανα σε επαγγελματικη κατηγορια θα εχει αν ισχυσουν τα οσα λεγονται ,λαβει 20 μυρια παρανομη κρατικη επιδοτηση σε α.ε πλεον τα οποια συμφωνα με το κοινοτικο δικαιο ανταγωνισμου εταιριων θα οφειλει να επιστρεψει αναδρομικα ως παρανομη κρατικη χορηγια που νοθευει τον ανταγωνισμο εταιριων.

η μεθοδευση που ακολουθειται ειναι διατρητη.

μια καταγγελια στα ευρωπαικα οργανα ανταγωνισμου θα ειχε καλες πιθανοτητες να αναιρεσει την αντικοινοτικη κρατικη επιδοτηση και την μεθοδευση αυτη μεσω σωματειακης δομης που επειτα θα γινει ξανα α.ε .

αν ηταν ετσι ολοι θα διελυoν τις α.ε ενα χρονο θα επαιρναν κρατικες επιδοτησεις και υστερα θα ανασυστηνοντο σε α.ε !

Ανώνυμος είπε...

επισης τι θα συμβει αν π.χ 50 σωματεια που αγωνιζονται στα τοπικα κανουν το αναποδο συστησουν εκαστη μια α.ε διαδοχο του σωματειου και σε ενα μηνα την ξαναδιαλυσουν και γινουν παλι σωματεια ;

συμφωνως προς την μεθοδευση που εγινε με την αεκ δικαιουνται η οχι ισοτιμως να ζητησουν να παιξουν και τα πενηντα στην πρωτη εθνικη ερασιτεχνικη, την γ εθνικη αντι στα τοπικα πρωταθληματα τους;

και αν το κανουν αυτο 200 σωματεια στην ελλαδα θα υπαχει γ εθνικη με διακοσιες ομαδες;

προκειται για προδηλα καταστρατηγηση κανονισμων στην περιπτωση της αεκ σωματειο.

o ελλην οπου αδιαφορουν οι ξενοι επιτηρητες του συνεχιζει να παριστανει τον κουτοπονηρο για δικο του κακο...

Ανώνυμος είπε...

βεβαιως οι τυπικα ανταγωνιστριες παε ιδως οι αε ολυμπιακος παναθηναικος παοκ κλπ. δεν προκειται να καταγγειλουν αυτην την μεθοδευση ,γιατι αποτελουν κλειστο ολιγοπωλιο -καρτελ εθνικο που πουλα αερα κακης ποιοτητος - αθλητικες υπηρεσιες.

ως ολιγοπωλιο εχουν συμφερον να ειναι καρτελ εθνοτοπικο διχως απωλειες μελων με κρατικες επιδοτησεις καθοσον ετσι μεγιστοποιουν τα εσοδα του τραστ τους.

για αυτο δεν τους ενοχλει ο αθεμιτος ανταγωνισμος γιατι απλως ειναι καρτελ διχως ανταγωνισμο οικονομικο αληθη,με συμφωνημενες πρακτικες μεγιστης συνολικης αποδοσης και εχουν κανει την μοιρασια με ορους ανομιας και αντικοινοτικες πρακτικες.

τι αλλο απο καρτελ με κρατικες επιδοτησεις ειναι η λιγκα των παε;

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...