12/8/13

Εκλογές θερινής Νυκτός

Εκλογές την άνοιξη με λίστα ονειρεύονται αλλά εάν περάσει ο νέος εκλογικός νόμος από την «συμμαχία Ομπαμα», (Νεα Ελλάδα + Νεος ΣΥΡΙΖΑ) μπορεί να τους προκύψουν μέχρι τις πριν τις 6 Νοεμβρίου. Ότι έγραφα εδώ στο μπλόγκ ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει πέρα το πήραν χαμπάρι και οι χαζοί βουλευτές που θα φάνε φούμο και πιέζουν λέει ο Χαρδαβέλας, για πρόωρες εκλογές. Ναι εκείνοι πιέζουν οι βουλευτές. Και άκουσον –άκουσον μανδάμ τι γίνεται. 
«Στην κατεύθυνση της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών» είναι και «άνθρωποι από το περιβάλλον του ίδιου του Πρωθυπουργού». Πω-Πώ!
Και ακόμα κάτι σακατεμένοι υπουργοί ,που σε μετρήσεις που έχουν κάνει, βλέπουν ότι η εκλογή τους είναι αμφίβολη έως απίθανη. Γ
ια εκλογές με λίστα συμφωνεί και ο Συνταγματολόγος. 
Όλοι θεωρούν ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί τους επόμενους μήνες και τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη η προσφυγή στις κάλπες την άνοιξη.
Οπότε εκλογές μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, οπότε ο Αντουάν θα βγάλει βουλευτές τον Notis, τον Tanassis πάντα τις Κυριακές , τον Xrysantos και πέντε έξη άλλους Πρωθυπουργός για να διαμορφώσει μία κοινοβουλευτική ομάδα μικρή και ευέλικτη αλλά απόλυτα ελεγχόμενη από τον ίδιο. Το ίδιο ελπίζει και ο νέος ιδιοκτήτης του χρεοκοπημένου πολιτικά και οικονομικά ΠΑΣΟΚ για να ελέγξει μετεκλογικά το κόμμα του.
Άντε! και καλές βουτιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...