15/7/13

Συμμαχία για την Κυριακή – Αργία

ΕΕΑ : Η λειτουργία τις Κυριακές φέρνει λουκέτα στην αγορά!

Η ΓΣΕΒΕΕ, η ΕΣΕΕ και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος   έκαναν μια νέα κοινωνική μικρομεσαίων και εργαζομένων με σκοπό τη διαφύλαξη της ημέρας της Κυριακής ως γενικής αργίας.
Η «Συμμαχία για την Κυριακή – Αργία», έχει σκοπό να αναδείξει τις οικονομικές και κοινωνικές διάστασεις της αργίας της Κυριακής και τις επιπτώσεις από την «απελευθέρωσή» της, διότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε αφανισμό χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρηματιών.
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, λέει ότι η πολιτική της κυβέρνησης που προωθεί την λειτουργία των καταστημάτων έως και 52 Κυριακές το χρόνο θα αυξήσει το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και ότι δεν ευσταθούν τα επιχειρήματα του ΟΟΣΑ που επικαλείται το «οικονομικό επιτελείο» για να δώσει τη χαριστική βολή στη «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

19 Ιουλίου στις 8 το πρωί ξαναέχει συγκέντρωση για την επανάληψη τής δημοπρασίας για την κατασκευή τού χοιροστασίου στον Βοτανικό

Ανώνυμος είπε...

η πρακτικη λυση σε τοπικο επιπεδο δημου ειναι η ΕΚΔΙΩΞΗ των βαρβαρων εποικων απο τις περιοχες του δημου προς τους γειτονικους δημους της αθηνας στα προαστεια της αττικης.

το προβλημα των αλλοδαπων στην ελλαδα δεν μπορει να το λυσει ο δημος μπορει ομως να τους πεταξει με τις κλωτσιες εξω απο τα διοικητικα ορια της πολεως και να τους απωθησει προς τα προαστεια και στην αττικη....

αυτη ειναι η λυση για τους αθηναιους να τους φορτωσουν στην υπολοιπη αττικη και να καθαρισει ο δημος.

να λουστουν αυτοι τα σκουπιδια που τωρα εκ του ασφαλους εχουν φορτωσει στην χωματερη του ξενου δημου


στην τελικη να τους κρατησουν στα νησια και να μην τους επιτρεπει ο δημος αθηνων την εισοδο στην πολη.

να μεινουν στα νησια απο οπου τους ξεφορτωνουν σαν σκουπιδια στις πλατες του.

ολα αυτα βεβαιως προυποθετουν αλλον δημο και αλλη αρχη αυτου στις εκλογες...

καθε μερα θα ξεφορτωνουν καμιονια αλλοδαπους απο τις γειονιες των αθηνων στις πλατειες βριλησιων ψυχικου βουλιαγμενης κλπ αττικης .

μολις αυτοι οι δημοι θα εμποδιζουν το ξεφορτωμα του ερματος στις πλατειες τους αμεσως θα καταγγελονται ως φασιστες ναζι και ρατσιστες που δεν υποδεχονται το ερμα στους δημους τους.

σε αντιθεση με τους αθηναιους που τοσα χρονια τους υπεδεχοντο.

αυτο θα συνεχιστει για μηνες μεχρι να ξεφτυλιστουν οι γειτονικοι προς την αθηνα δημοι.
το κρατος και να φορτωθει το ερμα εκτος οριων δημου

οπως γερμανιες γαλλιες και λοιπες εχουν φτιαξει το νομο για την χωρα πρωτης εισβολης στην ε.ε και τους φορτωνουν στην ελλαδα κυριως,

ετσι και ο δημος αθηνων θα εφαρμοσει το ιδιο με τον δημο πρωτης εισβολης στην ελλαδα και θα τους επιστρεφει στον δημο απο οπου εισεβαλλον ειτε στην ηπειρο ειτε στον εβρο ειτε στα νησια.

θα απελαυνονται πισω στους δημους πρωτης εισβολης στην ελλαδα.

θα μετατεθει ετσι το προβλημα σε αυτους τους δημους απο των αθηνων, οπως σε επιπεδο χωρων αυτες το μετεθεσαν στην ελλαδα...

Ανώνυμος είπε...

Μετα τις δημοτικες εκλογες οι δημοι που εβγαλαν ναζιστοφασιστες σατανοεγκληματιες και αλλα ηχηρα παρομοια, θα προωθουν με δημοκρατικες διαδικασιες την γονιμοποιο ισλαμικη μαζα στους δημους που υπερψηφισανε τους τσισιζοπασοκοπακιστανους. Ετσι ολοι θα εχουν μεινει ευχαριστιμανοι, δεν νομιζετε? Κι οσοι μετανοιωσαν μια λυση προβλεπεται! ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΗ! αΜ ΠΩς!!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...