7/7/13

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ένα κόμμα λάστιχο

Η παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ξεπετάχτηκε το 1974 μέσα από της στάχτες της εσχάτης προδοσίας της Κύπρου, την οποία οργάνωσαν οι ΗΠΑ και εξετέλεσαν σε δύο φάσεις, η ομάδα Ιωαννίδη -«Πυθαγόρα» και η αμερικανόδουλη «Εθνική» κυβέρνηση, Καραμανλή-Μαύρου-«Πυθαγόρα» , που παρακολουθούσε άπραγη, τα 2 μοναδικά τουρκικά αρματαγωγά να κουβαλάνε τον «Αττίλα» στην Κύπρο.

  Εξ αρχής λοιπόν, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τους χωρούσε όλους. Και τους προδότες και τους πατριώτες. Και τους Φιλελεύθερους και τους ριζοσπάστες. Και τα «σταγονίδια» και τους δημοκρατικούς. Και τώρα που ξεχείλωσε, χωράει ακόμα περισσότερους.
Μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, δεξιούς και ακροδεξιούς, Φιλελεύθερους και σοσιαλφιλελεύθερους Σημιτικούς, και τους παλιούς Ρηγάδες σαν τον Χρύσανθο, που με «ενωτικό πνεύμα», άφησε πίσω του τις κομματικές διαμάχες του «χθες» με τον Μάκη τον Επενίτη. Αλλωστε πια η ιδεολογία του «χθες» δεν έχει καμιά σημασία. Όλοι στη μάσα. Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια και όποιος προλάβει να φάει από ΕΣΠΑ τον Κύριο είδε.

Τώρα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που έγινε Τιραμόλα, τους χωράει όλους. Ακόμα και τον Giannis .Το «ελληνόπουλο» του ΝΒΑ από τη Νιγηρία.

Η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη», που ξεκίνησε με 54,37% , κλείνει τώρα τον κύκλο της, με τη νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ, και σε συμμαχία με τα καθάρματα του σημιτικού εκσυγχρονισμού, με ποσοστά γύρω στο 20%. Το σημιτοΠατσοκ κατέρρευσε, στο 4-5% και θα πάει πιο χαμηλά σαν αριστερή συνιστώσα του Βαγγέλη Σαμαρά. Αυτός είναι και ο δρόμος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις προσεχείς κάλπες.

Έχουν να υποσχεθούν μόνο περισσότερα δάκρυα και περισσότερη ανεργία και φτώχεια αλλά και «απλοποίηση των διαδικασιών εισόδου και εξόδου από την αγορά εργασίας».
Παρά την «πρόοδο» η κυβέρνηση του Βαγγέλη Σαμαρά άλλωστε πρέπει να κάνει περισσότερα «για να πείσει την Τρόικα», ενώ τα προεκλογικά σενάρια, περί «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, «δεν βοηθούν», καθώς «αποπροσανατολίζουν από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις».

Παράλληλα οι τράπεζες μετά τον «Κατσέλη», κλείνουν και τη «Neoset», και πετάνε στον δρόμο 300 εργαζόμενους και κλείνουν τα 42 καταστήματα που πωλούσαν τα προϊόντα της εταιρείας.

Προσοχή! Έρχεται και άλλη «Ανάπτυξις». Με ενωτική διάθεση και ενωτικό πνεύμα, πέρα από τον άξονα της γκρίνιας, και της μιζέριας και της εσωστρέφειας», με «σταθερότητα», και «μεταρρυθμίσεις».

Άντε. Ελάτε όλοι οι Έλληνες μαζί, να τους διώξουμε.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ,ΣΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΛΑΔΑΣ,Η ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΞΕΦΤΥΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΟΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ GIANNIS.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ ΞΑΝΘΟΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΕΟ-ΒΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο,ΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΜΕ;;;ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΜΑΣ......

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...