30/7/13

Βρε ουστ από εδώ!

Το Πρωτείον και το Αλάθητο της Πουστιάς

Ο πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να ενσωματωθούν στην κοινωνία. «Αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αλλά αναζητάει το Θεό, και έχει καλές προθέσεις, ποιος είμαι εγώ για να τον κρίνω;» , είπε ο πάπας.
Κατά την άποψή του, οι ιερείς με ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό πρέπει να συγχωρεθούν και να ξεχαστούν οι αμαρτίες τους. Ο Πάπας διευκρίνισε ότι σύμφωνα με τους εκκλησιαστικούς νόμους της καθολικής εκκλησίας, ο «προσανατολισμός» δεν είναι αμαρτία, σε αντίθεση από τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές. Ο προκάτοχος του, Βενέδικτος ο 16ος είχε επανειλημμένα εκφραστεί κατά των ιερέων με ομοφυλοφιλικό «προσανατολισμό» .

ΥΓ. Ο Αρχοντώνης έχει καλέσει τον προστάτη των πούστηδων στο Άγιο Ορος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, θα πρέπει να προσέξουμε και το σοβαρό θεολογικό θέμα που προκύπτει. Διότι ο εν ζωή ευρισκόμενος και επίσης αλάθητος προηγούμενος Πάπας, υπήρξε διαπρύσιος αντίπαλος της πουστιάς. Πώς λοιπόν είναι σωστές αμφότερες οι αντίθετες απόψεις; Ενώ σ εμάς, αν υποθέσουμε -λέμε τώρα- ότι αλλάζει γνώμη ο Τζερώνυμο και στρέφεται κατά της λαθρομετανάστευσης, ούτε γάτος ούτε ζημιά.
Γ.Σ.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...