24/7/13

Μεταπολίτευσις

Με τι κουράγιο να γιορτάσουν την επιστροφή της «Φαυλοκρατίας».
Ο αθώος τσιφούτ Βίκτωρ περιμένει να απολογηθεί για ένα «κακό δάνειο»,
 ο Λαυρέντης υπόδικος και ο γαμπρός (Άκης) με χειροπέδες.
Άσε που η Χούντα του φαλακρού μασόνου απαγορεύει το «συσσίτιο μίσους»!!!!

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Και μενα με προβληματισε η συλληψη τού Βικτωρα (που οργανωνε κατ'εντολην τής μαμας του και ειδικες εκδηλωσεις για να γνωρισουν οι ελληνες τον Χανουκα).
Συνηθως υπαρχει μεγαλη αλληλεγγυη μεταξυ τους.
Διαβασα καπου οτι εκανε και λαθρεμποριο πετρελαίου καί κυρίως οτι ειχε σπασει το παγκοσμιο εμπαργκο με το Ιραν.Αν ισχυει αυτο τοτε εξηγουνται ολα.Αυτό τόν εφαγε.
Για οσους δέν το ξερουν απο τήν εποχη του Χιτλερ η και πιο πριν τών Ρομανωφ το οικονομικό εμπαργκο είναι το πρωτο βημα τών σιωνιστων οτανεχουν βαλει στο στοχαστρο ενα κρατος.Το εκαναν με τους Τσαρους το εκαναν με τήν Γερμανια πολλα χρονια πριν ξεκινησει επισημα ο Β'Παγκοσμιος το εκαναν με τον Σανταμ και το Ιρακ με τήν Λιβυη και τωρα το Ιραν.Τωρα μαλιστα ελεγχουν και ολους τους παγκοσμιους μηχανισμους.Υπαρχει μια ειδικη υπηρεσια στο Τreasury των ΗΠΑ που δημιουργηθηκε επι Κλιντον και στην οποια επικεφαλης τα τελευταια ειναι μονιμως εβραιοι που επιβαλλει κατα βουληση τον οικονομικο στραγγαλισμο των εχθρων των σιωνιστωνμ εχοντας θεσπισει νομους και διαταξεις που επιβαλλουν εξοντβτικες ποινες κλεισιμο κλπ σε οποια επιχειρηση η φυσικο προσωπο τις παραβει και συναψει εμπορικες σχεσεις με το κρατος στοχο.Ακομη και αυτο το swift που βλεπουμε ολοι στα τραπεζικα μας βιβλιαρια χωρις να ξερουμε περι τινος προκειται ειναι ενας πανισχυρος εβραικος οργανισμος που τους επιτρεπει να ελεγχουν απολυτα ολες τις κινησεις και μεταφορες χρηματων παγκοσμιως.
Σε τετοιες περιπτωσεις οπως του Ιραν αν καποιος παραβιασει τις εντολες τον τιμωρουν ακομη και αν ειναι δικός τους.Δεν συγχωρειται.

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...