20/7/13

Η Επέτειος της Προδοσίας

Σαν σήμερα οι Τούρκοι πάτησαν στην Κύπρο



Το πρώτο ραδιοφωνικό ανακοινωθέν από το ΡΙΚ για την τουρκική εισβολή. Το βίντεο είναι από την προσγείωση των τούρκων αλεξιπτωτιστών στο τουρκοκυπριακό θύλακα του Κιόνελι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι ληστοσυμμοριες μεταλλου λαθρο και γυφτων θετουν σε κινδυνο ζωες πλεον!

αυτο δεν ακουστηκε πουθενα.

ουδεις αρμοδιος σπαει το κυκλωμα των κλεπταποδοχων μαντραδων σκραπ .

αλωνιζουν αλλοδαποι στις γειτονιες με καροτσια και αρπαζουν καθετι μεταλλικο.

""Η ασύδοτη δράση ομάδων αλλοδαπών και Ρομά που αφαιρούν ό,τι μεταλλικό βρίσκουν μπροστά τους για να το πουλήσουν στα… σκραπατζίδικα του Περάματος και της Λεωφόρου Σχιστού απειλεί εκτός από ανθρώπινες ζωές και το μοναδικό δάσος της περιοχής του Πειραιά που βρίσκεται στο Σχιστό και εκτείνεται μέχρι το Δαφνί και το Χαϊδάρι.

Τις τελευταίες μέρες όλες οι σχάρες των υπονόμων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας είχαν αφαιρεθεί με αποτέλεσμα μία ανύποπτη οδηγός να πέσει με το ΙΧ της σ' έναν υπόνομο και μέχρι τώρα χαροπαλεύει, ενώ το όχημά της έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Λίγο αργότερα, άγνωστοι, πάλι, δράστες ανέβηκαν σε δασώδη και δυσπρόσιτη περιοχή του Σχιστού και απέσπασαν τα ορειχάλκινα εξαρτήματα από τις δεξαμενές νερού που έχει εγκαταστήσει εκεί ο ΠΕΣΥΔΑΠ για να αποτελέσουν ένα πρώτο «ανάχωμα» σε περίπτωση που εκδηλωθεί φωτιά. ""

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=84405&colid=&catid=30&dt=2013-07-21%200:0:0

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...