30/7/13

Βόλτες από δω και από κει

Χωρίς τον Συνταγματολόγο Ντε Σρεκ
στην Ουάσιγκτον ο μονόφθαλμος

Το ταξείδι του Αντωνάκη στις ΗΠΑ είναι τετραήμερο. 6 με 10 Αυγούστου.
Θα πατήσει στην Ουάσιγκτον το απόγευμα της 6ης Αυγούστου.
Στον Λευκό Οίκο στις 8 Αυγούστου, θα συζητήσει το Κυπριακό, το « Grrek success story» και την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, τα Ενεργειακά , τα ελληνοτουρκικά, και το «Μακεδονικό» όπου θα δεσμευτεί για το σύνθετο όνομα των Σκοπίων.
Το βράδυ της ίδια ημέρας, ο μονόφθαλμος θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με τους... ''μεγαλοεπενδυτές σωτήρες'' της Ελλάδας, '' έλληνες και Εβραίους που προετοιμάζει ο Νotis Mitaraki .
Γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί και μία «ομογενειακή συγκέντρωση» στη Νέα Υόρκη σε συνεργασία με το American Jewish Committee,, για να μιλήσει ο Αντωνάκης, που λέγεται ότι θα επισκεφθεί πάλι τις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου, μαζί με τον Benny de Shrek , για την 68η Σύνοδο της Συνέλευση του ΟΗΕ (24 Σεπτεμβρίου η ομιλία του, αν γίνει τελικά η επίσκεψη).

Προπομπός του ο Αντωνάκη στα κεντρικά στην Ουάσιγκτον, ήταν ο ''kosher'' Avraamόπουλος, που θα συναντηθεί σήμερα στο Πεντάγωνο, στις 3:00 το απόγευμα (τοπική ώρα) με τον ομόλογό Χέιγκελ, και μετά θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Πενταγώνου, για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον , ο Avraamόπουλος θα παραστεί αύριο σε ειδική τελετή στο αμερικανικό Μουσείο Μνήμης Ολοκαυτώματος, όπου θα υπογραφεί Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ του Εβραϊκού Μουσείου και του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Φυσικά ο ''kosher'' Avraamόπουλος θα περάσει και μια βόλτα από Νέα Υόρκη, και θα συναντηθεί και με το American Jewish Committee, όπως -επίσης- το συνηθίζει.

Πηγή το ρεπορτάζ του http://www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: