17/7/13

Τα 39 χρόνια της Προδοσίας

Τρείς και μία απέμειναν
για την αποφράδα 20η Ιουλίου

Η Εσχάτη Προδοσία στην Κύπρο μεθοδεύτηκε με καθοδήγηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, του ΝΑΤΟ και του Πενταγώνου και πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις, από την ομάδα Ιωαννίδη- Αραπάκη-Παπανικολάου-Μπανάνου-«Πυθαγόρα» που άνοιξε την «Κερκόπορτα» και την αμερικανόδουλη «Εθνική» κυβέρνηση, Καραμανλή-Μαύρου-«Πυθαγόρα» , που παρακολουθούσε άπραγη, τα 2 μοναδικά τουρκικά αρματαγωγά να κουβαλάνε τον «Αττίλα» στην Κύπρο.

Η προδοσία Κύπρου είναι μια ιδιαίτερα διδακτική έκφραση της εξάρτησης της Ελληνικής Ψωροελίτ από το ιμπεριαλιστικό κατεστημένο των Η.Π.Α.Η ρίζα της συμφοράς βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και το ΠΑΣΟΚ ξεπετάχτηκαν το 1974 μέσα από της στάχτες της εσχάτης προδοσίας στην Κύπρο.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, κάνοντας πλάτες στον Μέρτεν-Καραμανλή, στην διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, έκανε λόγο για «Τραγωδία» της Κύπρου και όχι για ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και ουδέποτε ζήτησε το καλοκαίρι του 1974, να βυθιστούν τα τουρκικά αρματαγωγά που συνέχιζαν να μεταφέρουν τον Αττίλα στην Κύπρο.
(Το «βυθίσατε το ΧΟΡΑ» το είπε μέσω Ελευθεροτυπίας το 1975, κάνοντας και πάλι πλάτες στον Καραμανλή).
Ζητούσε μόνο «την τιμωρία των ενόχων της Κυπριακής τραγωδίας» και συμφώνησε για «Εθνικούς λόγους» να μην ανοίξει ο Φάκελος της Κύπρου, και όταν τον άνοιξε το έκανε για να «κουκουλώσει» τις ευθύνες του "αδελφού" Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: