12/6/13

Παζάρια εν κρυπτώ και παραβύστω;

H κυβέρνηση κρέμεται από μια «χοντρή» κλωστή. Ο Αντουάν προκαλεί τον Συνταγματολόγο και τον κυρ Φώτη Κουρέλη. Αν θέλετε εκλογές για την ΕΡΤ να πάμε σε εκλογές.
Η κυβέρνηση δεν φέρνει στη βουλή το διάταγμα αλλά τον νόμο για την ΝΕΡΙΤ ΑΕ που θα τον ψηφίσουν τα αριστερά ρετάλια της σκληρής δεξιάς. Και για να διευκολυνθούν τα παζάρια εν κρυπτώ και παραβύστω οι αριστεροί συνεργάτες του κ.Κεδίκογλου κάνουν «αγωνιστική γυμναστική». Δηλαδή κλείνουν την ενημέρωση.

Με την άνεση της απεργίας των δημοσιογράφων ο Συνταγματολόγος και ο κυρ Φώτης θα συναντηθούν στις έξι το απόγευμα στη Βουλή προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού τις επόμενες κινήσεις τους. Ο Συνταγματολόγος έχει συγκαλέσει εκτάκτως το Πολιτικό Συμβούλιου του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφασιστεί συλλογικά η στάση που θα ακολουθήσει. Ο Συνταγματολόγος και ο κυρ Φώτης λένε στους δικούς τους και τους έξωθεν πως η κατάσταση είναι οριακή και ότι «ο Σαμαράς είναι αυτός που ρίχνει την κυβέρνηση».

Στο ερώτημα αν πάμε για εκλογές απαντώ. Μάλλον για Επιτάφιο του Συνταγματολόγου πάμε αλλά και του Τρίμη στις προσεχείς εκλογές στην ΕΣΗΕΑ.

Σπύρος Χατζάρας

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ. ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ Α.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...