21/6/13

Αφεντικό εγώ δεν φταίω

Ο μπλάκ λέιμπελ Ψαριανός και ο κολεγιόπαις, Νίκος Μπίστης , ύψωσαν τη σημαία του... αντάρτικου στη ΓΟΜΑΡ, μετά τις δηλώσεις του Κυρ Φώτη Κουρέλη, που ακολούθησε τη γραμμή της «Πρεσβείας».

Ο κυρ Φώτης έφυγε διότι, η προσεχής «δημοκρατική διακυβέρνηση», χρειάζεται ένα «σοβαρό» πρόσωπο για πρωθυπουργό μιας και το παιντί, ο 160 εκατοστών μίστερ Αξελ , που «γουστάρει την οικονομική πολιτική Ομπάμα, με την οποία φλερτάρει», όπως του λένε από την ΚΚΕ λτδ , δεν μπορεί.

Οι «επαναστάτες» όμως έχουν δικά τους συμβόλαια με ποινικές ρήτρες. Και ανέκραξαν, «αφεντικό εγώ δεν φταίω». «Με άλλη απόφαση έφυγε από εδώ το μεσημέρι και άλλα είπε στο Μαξίμου», φώναζε μπροστά στους δημοσιογράφους, ο αλκοολικός βουλευτής.
Το «ραδιοφωνικό μήνυμα» των επιχώριων Μάνατζερς προς τον Κουρέλη ήταν πως, «θα έχει την τύχη του Καρατζαφέρη» αν φύγει. Οπότε Ψαριανός και Μπίστης σε ρόλο Βορίδη- Αδώνιδος.

Όμως ο Γιώργος έφυγε  από μόνος του, ενώ ο κοσέρ κυρ Φώτης έχει «εγγυημένο συμβόλαιο» και την στήριξη του ΚΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 24η Απριλίου στην Ιστορία

Η 24η Απριλίου είναι η 115η ημέρα του δίσεκτου 2024 . Απομένουν 251 ημέρες μέχρι το τέλος του έτους.   Σύμφωνα με την παράδοση, στις 24 Απρι...