27/6/13

ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Σωσίας του Τρίμη στην ΕΣΗΕΑ αλλά με ταγιεράκι

Με μια τυφλή απεργία για ξεκάρφωμα άνοιξε η αυλαία στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, με εισήγηση Αντωνιάδου και τον Τρίμη να πετάει αμέσως τη σκούφια του. Η απεργία αφορά την εφημερίδα Ναυτεμπορική που από τις 19 Ιουνίου , με το που έκλεισαν οι κάλπες, ανακοίνωσε μειώσεις μισθών μέχρι 60% με ατομικές συμβάσεις. Μόνο που τελικά η απεργία μάλλον « πάει περίπατο» επειδή εκ των υστέρων αποκαλύφθηκε ότι η βρώμικη δουλειά με τις ατομικές συμβάσεις,έχει κιόλας αρχίσει στις εγκαταστάσεις της οδού Λένορμαν, με τις πλάτες του προεδρικού συστήματος, που διοίκησε την ΕΣΗΕΑ δυο χρόνια τώρα.

Η συζήτηση για συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα, δεν προχώρησε πολύ με το Τρίμη να μιλάει για αναλογικό προεδρείο-δηλαδή κάτι σαν να διορίζεται το προεδρείο, δίχως προϋποθέσεις-και να δίνει έτσι πάσα στην Αντωνιάδου.
Εκείνη πάλι να υποδύεται τον Τρίμη , τότε που αυτός παρίστανε τον Πρόεδρο ,από δίπλα τον Διόγο να μην μπορεί να κρύψει την ορφάνια του με τον Κουβέλη εκτός Κυβέρνησης και τους νεότερους συναδέλφους να απορούν με όσα βλέπουν. Τ

ο γεγονός είναι ότι κάποιοι δεν θέλουν να φανεί ότι υπάρχει πλειοψηφία στο ΔΣ, που είναι ολοφάνερη, και θέλουν να «χώσουν» κι άλλους δίπλα τους, για να έχουν άλλοθι και για τα υπόλοιπα που άφησαν στη μέση.
Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα ο Τρίμης πέρασε, όπως-όπως την…γενναία θέση να γίνει μήνυση στο Γκίκα Μάναλη της ΕΡΤ, για να υπάρξει έτσι μια απόφαση για τα μάτια Να μην τους δέρνει κι ό κόσμος από τώρα..
Το βέβαιο είναι ότι μύρισε συναλλαγή που δεν κρύβεται…
Και συμψηφισμοί που, όπου να είναι, έρχονται…

Το μεσημέρι την ώρα που το Διασωματειακό με το δίδυμο στο παλιό προεδρείο της ΕΣΗΕΑ έκανε καβγά, αν και πως θα δεί τον Καψή, αυτός είχε συνάντηση με την ΠΟΣΠΕΡΤ και επιτροπή δημοσιογράφων από την ΕΡΤ.
Είναι φανερό ότι προχωράει το σχέδιο Μόσιαλου για ΕΡΤ των 2/3, σε κοστούμι του καθηγητή Αλιβιζάτου, με τις συχνότητες τις κεραίες και τα ακίνητα της ΕΤ 1 στη DIGEA και 2000 απολύσεις μια και έξω η σε δυό δόσεις.

Η διαφορά είναι ότι αυτοί που θα δεχτούν να στήσουν την ΝΕΡΙΤ, θα φύγουν τελευταίοι. Τους κάνει τη χάρη για δυό τρείς μήνες να σκάψουν πρώτα το λάκκο τους.
Την ίδια ώρα ο ΔΟΛ άρχισε να μην πληρώνει, στην ώρα του , ο κύριος Φώτη έχει έτοιμη τη λίστα για νέες απολύσεις, τα Ταμεία μας μπαίνουν βαθειά στο κόκκινο και ο ΕΔΟΕΑΠ γέρνει επικίνδυνα αφού τώρα μπάζει και νερά από την Πύλο. Πρόκειται για σκηνές από το έργο της Δευτέρας στον κλάδο.
Και στην ΕΣΗΕΑ κυοφορείται κάτι σαν Τρίμης με ταγιεράκι.

26/06/2013

Kίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 26η Απριλίου στην Ιστορία

Η 26η Απριλίου είναι η 117η ημέρα του δίσεκτου 2024. Απομένουν 249 ημέρες μέχρι τη λήξη του.   1220.  Ο Φρειδερίκος Β΄ Χοενστάουφεν υπέγραψε...