10/6/13

Άλλου τα κακαρίσματα ….

Οι Ελβετοί μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για τα τζαμιά, ψήφισαν χθες για να μπουν αυστηρά όρια στη νομοθεσία για την παροχή ασύλου σε δήθεν πρόσφυγες.
Ανθρωπισμός τέλος, στη χώρα των ρολογιών και της σοκολάτας διότι ο αριθμός των αιτήσεων για καθεστώτος πρόσφυγα στην Ελβετία έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 ετών.
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα το 80% των ψηφοφόρων υποστήριξαν το σχέδια για να μπει ένας φραγμός στο ξέφραγο ανθρωπιστικό αμπέλι. 

Με τις νέες ρυθμίσεις οι λιποτάκτες και οι αντιρρησίες συνείδησης της στρατιωτικής θητείας δε θα θεωρούνται πλέον πρόσφυγες , και τα αιτήματα όσων ζητούν άσυλο στην Ελβετία δε θα γίνονται δεκτά από τις ελβετικές πρεσβειες. σε άλλες χώρες.

Εδώ, σε εμάς, απεδείχθη ότι οι επιχειρήσεις "σκούπα" του Δένδια είναι «μαϊμού» και γίνονται για το θεαθήναι.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Αντώνης Λιακόπουλος, δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα», ότι «οι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται μπαίνουν από τη μία πόρτα της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και βγαίνουν από την άλλη, με αποτέλεσμα να πιάνουν τους ίδιους και τους ίδιους σε εβδομαδιαία βάση», και ότι με άνωθεν προφορικές εντολές, «κάθε μία ή κάθε δύο ημέρες μεταφέρουν με λεωφορεία τους προσαχθέντες στα Αστυνομικά Τμήματα , από τις επιχειρήσεις «σκούπα» στην Ανάβυσσο, όπου και τους απελευθερώνουν».

Καραγκίοζ μπερντέ δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...