25/5/13

Κάνουμε σαββατοκυριακάτικη πολιτική

Για να βοηθήσουν την αντιρατσιστική σύσκεψη της Δευτέρας , ώστε ο Αντουάν να ξεφύγει από , «το ακροδεξιό περιβάλλον του, που κυβερνά τον τόπο», η Αlco και το «Πρώτο Θέμα» ρώτησαν τους «πολίτες», και το 52% των φαλακρών ανθρωπιστών τους είπε: «Γιές σε ότι πει ο μίστερ. Γουστάρω συνταγματικό τόξο και πρωκτοχαλάρωση».
Με τους πρωκτοχαλαρούς αντιρατσιστές συντάχθηκε και η Σαλώμη του Νωθρού που είναι «ηθικά, πολιτικά και ιδεολογικά υπέρ ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου».

Αφού η μανδάμ Άννα (Μπίλντερμπεργκ) , αναγνώρισε τη συμβολή του Αντουάν στη πολιτική σταθερότητα, του δόθηκε προβάδισμα 2,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια του Αλαμπάν (Σχέδιο Β) , που «καλπάζει» και βρίσκεται στο 2%. 24,9% θέλει Αντωνάκη παρά το βαθύ «σχίσμα» στην ΔΑΚΕ, και 22,1%, Αξελ και Ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς συνιστώσες.
Οι «Υπεύθυνοι» του συνταγματικού τόξου έχουν 37% , οι «Ανεύθυνοι» 32,4, οι «Ρατσιστές-Νεοναζί» 11%, και το ιουδαϊκό λόμπι της δραχμής 2%.

Η Αlco και το «Πρώτο Θέμα» απονέμουν χάλκινο μετάλλιο στη Χρυσή Αυγή με 11%, και δίνουν το εξωφρενικό 5,8% στον ετοιμοθάνατο συνταγματολόγο, 5,2% στον Black label με τον Αστέριο όμως χωρίς Χαχαμικάτο, 5,1% στην ΚΚΕ λτδ, 4,1% στον Δον ΚυρΦώτη, και στο Λοβέρδο 2,2%. 1,6% δίνουν στους Οικολόγους –ρουφιανοπροδοτικούς -Πράσινους, που τους θυμήθηκαν και τους έβγαλαν από τη ναφθαλίνη. Στο σωρό του άλλου κόμματος , ο Ζώης, ο Καραμανλικός Πυρσός του Νικολόπουλου, ο Τζήμερος, ο ΛΑΟΣ και άλλες δυνάμεις που θα έπαιρναν 6% .Οι αναποφάσιστοι είναι μόνο 10%.

Ο μελλοθάνατος συνταγματολόγος που κάνει υπεύθυνη δημαγωγία και ανέλαβε τα βάρη του Χαρατσιού και του PSI, δήλωσε «πολύ σκληρός για να πεθάνει»,και διευκρίνισε σε όποιον δεν το ήξερε: «Συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ αλλά δεν ταυτιζόμαστε, ούτε ιδεολογικά, ούτε αξιακά, ούτε πολιτικά». Ο μελλοθάνατος συνταγματολόγος είπε ότι ο Αντουάν «νομίζει ότι η κυβέρνηση είναι δική της», ότι ο ΚυρΦώης «αποφεύγει τα βάρη των δύσκολων αποφάσεων», και ότι ο Αξελ «κρύβεται πίσω από την ανεύθυνη δημαγωγία». Μίλησε   ακόμα για «αλεξιπτωτιστές και τυχοδιώκτες που υπήρχαν στο κόμμα και τώρα τον εγκατέλειψαν αφού δεν έχει λεφτά να τους πληρώνει.

Ο κυρ Φώτης Κουρέλης, από «αριστερή εθνική ευθύνη» πήγε για τσίπουρο στον Βόλο και δήλωσε αισιόδοξος πως «μπορούμε να τα καταφέρουμε». «Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να ελπίζει, διότι ξεπερνάει τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και τις αρνητικές αξιολογήσεις», είπε . Ο κυρ Φώτης Κουρέλης παραδέχθηκε ότι δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα αλλά για εκείνον σημασία έχει ότι , «η Ελλάδα έχει αποφύγει την χρεοκοπία».

Ο Αξελ είπε στον κ. Μπόμπολα πως ελπίζει ότι κάποτε θα καταφέρει να ελέγξει τις συνιστώσες και κατηγόρησε τον Αντουάν πως έχει ένα «ακροδεξιό περιβάλλον το οποίο κυβερνά την χώρα», ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει «συνιστώσα της Δεξιάς».

Ο κ. Σαμαράς το έριξε στην μαγειρική και ανακοίνωσε ότι «ξαναφτιάχνουμε την Ελλάδα, με μεράκι κι αλλά ξεχασμένα συστατικά όπως , το κουράγιο, το πάθος, η ιστορία, οι παραδόσεις, το όραμα, οι νέες ιδέες και η καινοτομία ή αξιοπιστία και η συνέπεια».

ΥΓ. Άντε, τους βαρέθηκα! Τη Δευτέρα έχει δημοσκόπηση ο Γιαννάκης, και μετά θα περιμένουμε τις μετρήσεις του άλλου σαββατοκύριακου για να μάθουμε πως σκέπτεται ο «κυρίαρχος λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: