11/5/13

Και αυτός με την αξία του

Ο Κωστάκης ο αντιρατσιστής, αρβανιτόβλαχος his master Voise υφυπουργός, είναι υιός του μακαρίτη πια , γιατρού και βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Καραγκούνη που είχε εκλεγεί βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας 6 φορές.
(εκλογές Ιουνίου και Νοεμβρίου 1989, εκλογές του 1990, του 1993 και του 1996 και στις εκλογές του 2004. Διετέλεσε υφυπουργός Γεωργίας από 3.12.92 έως 12.10.93 στη κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ανέτρεψαν η Ζήμενς και ο Αντουάν).

Οι καραγκούνηδες της Αιτωλοακαρνανίας μετανάστευσαν στην περιοχή σταδιακά από το 1865 έως το 1870 .

Ο Κωστάκης που κληρονόμησε την έδρα γεννήθηκε το 1975. Εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά, στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, και μετά τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012. Έχει μετεκπαιδευτεί στην πολιτική στο Harvard Kennedy School (John F. Kennedy School of Goverment), όπου έμαθε και τις «ιερές» υποχρεώσεις του.

Ε! αφού βγήκε από την «σχολή» διορίστηκε και υφυπουργός για να εκφράζει την his master Voise (and capitol).

3 σχόλια:

Efstratios Kallintzis είπε...

His master voice and capital ... θα ήταν πιο σωστό ...

Ανώνυμος είπε...

Harvard University
Τhe
John F. Kennedy School of Government


Πως λέμε η Μεγάλη του Γένους Σχολή...

Πάντως Όχι του Ελληνικού Γένους...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥ Harvard University ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ......

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...