25/5/13

Ο Μίστερ Ντράγκι και η μανδάμ Αννα Μπίλντερμπεργκ

Λιγότερη Εθνική Κυριαρχία και Τραπεζική Ένωση

Ο Κεντρικός Τραπεζίτης το έσκασε το παραμύθι. Η απάντηση στην κρίση είναι περισσότερη Ευρώπη ».Για να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την παραγωγική ικανότητα των κοινωνιών μας, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να βελτιώσουν τη διαρθρωτική λειτουργία των οικονομιών τους», είπε.

Ο Μίστερ Ντράγκι ανακοίνωσε ότι «οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να κάνουν ορισμένες θυσίες σχετικά με την εθνική τους κυριαρχία επί του προϋπολογισμού και των διαρθρωτικών πολιτικών και θα πρέπει να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να υποστηρίξουν όπως δεσμεύτηκαν, ένα ενοποιημένο τραπεζικό σύστημα».
«Εάν επιτύχουμε στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής τραπεζικής ένωσης τα οφέλη θα είναι μεγάλα, όχι μόνο για τις χώρες της ζώνης του ευρώ αλλά και για όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Εκεί μας πάνε. Τραπεζική Ένωση και «Υψηλός έλεγχος» των ραβίνων επί των προϋπολογισμών. Για αυτό φάνηκε ξανά στα μέρη μας η μανδάμ Αννα Μπίλντερμπεργκ ,για να μας πει ότι χρειαζόμαστε , «κοινό φορολογικό σύστημα στην Ευρώπη», και επειδή το σχέδιο για το μέλλον προβλέπει μια «πιο διαφοροποιημένη, υψηλού μορφωτικού επιπέδου κοινωνία», η μανδάμ Αννα Μπίλντερμπεργκ, ανακάλυψε ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα νέο πολιτικό χώρο «που θα απαρτίζεται από άτομα που συνοδεύονται από μια αξιοπιστία σε ό,τι έκαναν στη ζωή τους, με συγκεκριμένες θέσεις για την αξιοκρατία και τη στελέχωση του δημοσίου».

Αφού ο Μανιτάκης θα απολύσει τα ρουσφέτια παλιά γενιάς, τους ανίκανους και τους επίορκους, θα προσληφθούν τα νέα ρουσφέτια, που θα είναι ικανοί και άξιοι και πτυχιούχοι με ταλέντο.

Αυτά τους λένε στη «λέσχη» και το πόπολο τα ακούει βελάζοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...