23/5/13

Πάνω από όλα οι φίλοι της Συρίας έχουν πλάκα

Ο Κέρι δεν ζήτησε την απελευθέρωση
των χριστιανών επισκόπων

ΑΜΜΑΝ, 22 Μαίου - Οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους και 11 αραβικές χώρες, που πήραν μέρος στη συνάντηση των λεγόμενων «φίλων της Συρίας στο Αμάν» δήλωσαν ότι ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, τα μέλη του καθεστώτος του και όλοι όσοι εμπλέκονται στην αιματοχυσία στη Συρία δεν μπορεί να έχουν ρόλο στο μέλλον της Συρίας.
Οι υπουργοί Εξωτερικών των λεγόμενων «φίλων της Συρίας στο Αμάν», καταδίκασαν «την παρουσία ξένων μαχητών στη Συρία και τη συμμετοχή τους στη σύγκρουση» και ζήτησαν την αποχώρηση των μαχητών της Χεζμπολάχ.
Για τις χιλιάδες μισθοφόρους που έστειλαν το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και για τους τζιχαντιστές-σαλαφιστές-βαχαμπιστές της Al-Nusra Dzhabhat που έδωσε επίσημο «όρκο πίστης» στην Αλ-Κάιντα, δεν είπαν λέξη.
Ζήτησαν δηλαδή να φύγει η Χεζμπολάχ για να μείνει η Αλ Κάιντα. στους ανθρώπους της οποίας η Ευρώπη σκοπεύει να προμηθεύει όπλα.
Δεν έχουν πλάκα;

Από το Αμάν , οι «φίλοι της Συρίας» επέκριναν τη Ρωσία και το Ιράν για τη στήριξη που παρέχουν στο καθεστώς Ασαντ και για τις αναπόδεικτες προς το παρόν νέες προμήθειες όπλων προς αυτό. Για τα όπλα που δίνουν στους «δημοκρατικούς», η Τουρκία, το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, οι φίλοι της Συρίας έκαναν την πάπια.

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να σταματήσουν οι δολοφονίες στη Συρία, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις του Άσαντ έχουν σκοτώσει πάνω από 100.000 Σύριους από την έναρξη των συγκρούσεων.
(Οι δημοκρατικοί μισθοφόροι τζιχαντιστές-σαλαφιστές-βαχαμπιστές που στηρίζουν ο Αχασβήρος, η Τουρκία, το ΚΑΤΑΡ και η ΣΑΟΥΝΤΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, σφάζουν αναίμακτα, και δεν έχουν σκοτώσει κανέναν Σύριο;)
Ο Κέρι που δεν ζήτησε την απελευθέρωση των χριστιανών Επισκόπων ειπε ότι η υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων της για του αντάρτες της Συρίας θα συνεχίσει και θα αυξάνεται.

Εν τω μεταξύ η γαλλική Φιγκαρό επικαλούμενη διπλωμάτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γράφει ότι τουλάχιστον 800 εθελοντές που μάχονται με την Al-Nusra Dzhabhat στη Συρία προέρχονται από τους μουσουλμάνους της ΕΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να τελειωνουμε και να παει καθε κατεργαρης εκει που του αξιζει:
Εξαερωστε με βομβες νετρονιου το ισραηλ και συλλαβετε ανα την υφηλιον 5-10 χιλιαδες οικονομικα επιφανεις εβραιους να δειτε ΠΩΣ ηρεμει η Παγκοσμια κοινοτητα αμεσως.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...