30/4/13

Αγωγές της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ κατά της Novartis

Η πρώτη αγωγή κατά της Novartis για λάδωμα με πολλά εκατομμύρια γιατρών ώστε να συνταγογραφούν τα φάρμακα της κατατέθηκε το 2011.Τωρα ανέβηκε στο τραίνο και ο εισαγγελέας του Μανχάταν, που κατέθεσε δυο αγωγές κατά της Novartis, στις αναφέρει ότι, η Novartis προσφέρει στους γιατρούς δείπνα, αμοιβές για ομιλίες, εκδρομές για ψάρεμα , εξορμήσεις σε Hooters εστιατόρια για να συνταγογραφούν φάρμακα της στους ασθενείς. 
«Η Novartis καταστρέφει την αξιοπιστία της χορήγησης φάρμακου με «προγράμματα παροχής κινήτρων » πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρεται στην αγωγή. Από την Novartis είπαν στην Wall Street Journal ότι τα προγράμματα διαλέξεων για γιατρούς είναι μια «αποδεκτή και συνήθης πρακτική στον κλάδο».

Η πρώτη αγωγή του εισαγγελέα του Μανχάταν αναφέρεται στις ειδικές εκπτώσεις στα φαρμακεία για το φάρμακο Myfortic, για τις οποίες Novartis υποστηρίζει ότι είναι μια συνήθης και κατάλληλη πρακτική, που είναι νόμιμη, καθώς την έχει αναγνωρίσει η κυβέρνηση και η δεύτερη αγωγή αφορά στα προγράμματα προώθησης των φαρμάκων Lotrel , Starlix και Valturna. αναγνωρίσει.

Η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Novartis AG (NVS) το πρώτο τρίμηνο του 2013 αύξησε τα καθαρά της κέρδη κατα 6,7% και διαμορφώθηκαν στα 2,4 δισ. δολ. από 2,25 δισ. δολ. πέρυσι . Τα κέρδη από την κυκλοφορία νέων προϊόντων σε αναδυόμενες αγορές , και οι πωλήσεις των Afinitor, Gilenya και Tasigna, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αντιστάθμισαν τις χαμηλές πωλήσεις του επιτυχημένου σκευάσματος για καρδιακές παθήσεις Diovan, που ήταν το δεύτερο σε πωλήσεις φάρμακο της εταιρείας, και το οποίο έχασε την πατέντα στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν 2% και έφθασαν τα 14,02 δισ. δολ.

Η Novartis Hellas, κατέκτησε θέση στην πρώτη δεκάδα των μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα για το άριστο εργασιακό της περιβάλλον. Η διάκριση δόθηκε στην εταιρεία Novartis στο πλαίσιο της ετήσιας έρευνας Best Workplaces, που διοργάνωσε, για 11η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School.

«Στη Novartis, αποτελούμε όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα γι' αυτό και στηριχτήκαμε στο γεγονός ότι «κάθε γνώμη μετράει» και επίσης έχουμε τη θέληση να πετύχουμε και να παραμείνουμε στην κορυφή της εγχώριας και παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς», δήλωσε ο Georg Schroeckenfuchs, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Novartis Hellas.

Η Novartis Hellas αναγνωρίζοντας τη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή θέσπισε πλήθος δράσεων και πρωτοβουλιών, για τις οποίες και αξιολογήθηκε. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι:

  -εβδομάδα «Be healthy week», στο πλαίσιο της οποίας γίνονται δραστηριότητες που προάγουν την υγιεινή διατροφή και ζωή γενικότερα,
-οργάνωση εταιρικών ομαδικών δραστηριοτήτων με πεζοπορία βουνού, συμμετοχή στον Κλασσικό Μαραθώνιο και στον Ημιμαραθώνιο, συμβουλές από διατροφολόγο για ισορροπημένη διατροφή, εκπαίδευση για σωστή ορθοπεδική στάση κατά την ώρα εργασίας, διοργάνωση ενός Be Healthy πάρτι στον χώρο του εστιατορίου με πολλά υγιεινά εδέσματα.

Στις παροχές της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται γεύμα με πολύ χαμηλό κόστος για τον εργαζόμενο με δυνατότητα να το πάρει και πακέτο, προσφέρονται καλάθι με φρούτα στα γραφεία, δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτου δυο φορές τον μήνα, ανεφοδιασμός καυσίμων, ευέλικτο ωράριο εργασίας (δυνατότητα μία ημέρα την εβδομάδα εργασία από το σπίτι), καθώς και μία ημέρα άδεια όταν ο εργαζόμενος έχει εργαστεί όλο το Σαββατοκύριακο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΧΟΡΗΓΟ...?ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ 12% ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑ ΧΑΤΖΑΡΑ?ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ 3(ΤΗREE) LOOSERS...ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...