21/4/13

Ε! ΛΟΙΠΟΝ, ΦΥΓΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ…. ΖΗΤΩ Ο ΟΥΤΙΣ!

Ούτις εμοί γ' όνομα… Οδύσσεια στιχ.9.366  

Το 38% όσων ρώτησε η Metron Analysis επιλέγουν ΧΑΟΣ και ΚΑΝΕΝΑΝ, όπως θα έλεγαν στο Παρθένι. Δεν θέλουν ούτε καν τον «φρέσκο» Κόκκινο Κουτσούμπα. Το 13,5% όμως από αυτούς δεν θα ψηφίσει, το 8,2% είναι στο Άκυρο-Λευκό, και το 7,6% είναι «αναποφάσιστοι». Το 5,2% θέλει άλλο αρχηγό και άλλο κόμμα και το 1,5% δηλώνει «μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου». Σύνολον 36.

Επομένως 2 από τους 38 που ψηφίζουν ΟΥΤΙΝ, είναι ουσιαστικά εσωκομματική αντιπολίτευσις. Από τους 56 του συνταγματικού τόξου , οι 28 διαλέγουν τρόικα ντε Κουρελέ. Όμως μόνο οι 26 είναι γενικά ευχαριστημένοι, διότι το 74% πιστεύει ότι αρμενίζουμε στραβά, ενώ οι 68 από τους 100 λένε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα στη χώρα από ότι ήταν πριν από ένα χρόνο με τον Παπαδήμιο.

Η ζωή ήταν καλύτερη με τους συνταγματάρχες είπε το  30% των πολιτών που ρωτήθηκε  αν «στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ό,τι σήμερα».
Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (59%) απάντησε πως σε θέματα ασφαλείας, η κατάσταση τότε ήταν καλύτερη. Παράλληλα, το 46% των πολιτών δήλωσε πως τότε υπήρχε καλύτερη διαβίωση, ενώ το 24% πως η χώρα είχε καλύτερη διεθνή εικόνα εκείνη την ιστορική περίοδο.

Τον μονόφθαλμο τον γουστάρουν 30 από τους 100. Δηλαδή 18 δικοί του, 3 του κυρ Φώτη, και 5 του συνταγματολόγου, συν 4 από τα υπόλοιπα.
Τον Άξελ Εβραιόπουλο μόνο 14. Οι υπόλοιποι δικοί του γουστάρουν LAFAZANIS.

Ο Αντωνάκης, επειδή βλέπει από το στραβό μάτι «Φως στο Τούνελ», κερδίζει τις ψήφους των 18 από τους 100, όσους και ο νέο-Πασοκ Άξελ Εβραιόπουλος. Σημειώσατε Χ.
  Ο Μπλάκ λέιμπελ, μετά τις μεταγραφές Χρυσανθακόπουλου και Ροντούλη ξεπέρασε τον συνταγματολόγο Ντε Σρέκ και έχει 6,6%, ενώ ο πράσινοι ρατσιστές της Μανωλάδας κρατάνε ακόμα το 5,5%.

Το ΚΙΣ/Κουβελιστάν και η ΚΚΕ ΕΠΕ είναι ισόπαλοι γύρω από το 3,7-3,8 %.
Ο Μιχαλολιάκος σε πτώση μεν αλλά η Χρυσή Αυγή σε άνοδο. (7,4%, που σημαίνει 12% με αναγωγή.).

Συμπέρασμα: Τεθωρακισμένη Νοσταλγία, τεθωρακσμένη Νοσοταλγία και ΟΥΤΙΣ.

Δώστε ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ στον λαό. Ότι πουν οι εργολάβοι. Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν ο Γιαννάκης, η Όλγα και ο Θέμος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Metron Analysis/Ελευθεροτυπία έκοψαν 10 μονάδες από την Χρυσή Αυγή!
και το λουρι της Μανιας τους!

Ανώνυμος είπε...

Όλων η καρδούλα θέλει έναν λοκατζή να αναλάβει, αλλά δεν το λένε. Το παίζουν προοδευτικοί και συνειδητοποιημένοι. Συνειδητοποιημένοι σε τί, ακόμα δεν έχω καταλάβει. Όπως λέει και ο φίλος μας ο Σπύρος: "Ευρόν και ξερό ψωμί!"

Λευτέρης Τ

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή με 1000 για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον η δημοσκοπηση αφορα οχι τις εκλογες που ενδεχομενως να γινουν στο μελλον αλλα τις εκλογες του 2012. παντως για δεινουν στη ΧΑ 7,4% φανταστειτε τον πανικο τους. τη γελοιογραφια για τη μανωλαδα στη φυλλαδα του χατζηνικου την ειδατε; ΠΑΝΙΚΟΣ
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Καλά κοιμόσαστε, αλλά γυρίστε πλευρό για να ξεμουδιάσετε...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια δεν εχω προβλημα με την χρυση αυγη αλλα πειτε μου την προταση της για το οικονομικο μας προβλημα και θα ειμαι ο πρωτος που θα την ψηφισω εκτος φυσικα την ιστορια με το φαγωμα της πετρας που ειπε ο μιχαλολιακος γιατι αν εγω μπορω να τις μασησω δεν μπορουν οι αλλοι φιλοι.
κωστας

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...