1/4/13

Ο Σατανάς λέγεται Ρότσιλντ

                                Φωτογραφία Γιάννης Κανελλόπουλος.

Αρκετός και καλός ο κόσμος χθες στο Σπόρτιγκ, για να υποστηρίξει την υλοποίηση επιτέλους, 184 χρόνια μετά, της πρότασης του Ιωάννη Καποδίστρια, για την ανέγερση στην πρωτεύσασα της Ελεύθερης Ελλάδας Ναού, στο όνομα του Σωτήρος Χριστού.

Ακούσαμε Ιεράρχες που απέδωσαν σε σκοτεινές δυνάμεις την καθυστέρηση και τόνισαν ότι διαφωνούν όπως και όλοι οι συγκεντρωμένοι με το να χτιστεί πρωτα το τζαμί του Σαμαρά και του Ιερώνυμου πριν από τον Ναό του Καποδίστρια.

Ακούσαμε και έναν μητροπολίτη να λέει ότι θα είναι έτοιμος ο μεγαλοπρεπής ναός το 2021.Είθε.

Ακούσαμε και παπαδο-ρουφιάνους που επανέλαβαν τα γνωστά. Ότι είμαστε αμαρτωλοί και φταίμε όλοι εμείς που δεν επιτρέπουν οι επικυρίαρχοι κι η συναγωγή να οικοδομηθεί ο Ναός, του Σωτήρος Χριστού, στην Αθήνα.

Ακούσαμε και έναν παπα-Εβραίο που μας εξηγούσε στα ελληνικά τη γλώσσα του θεού του, και που χειροκροτούσε τον αρχιρουφιάνο των άγγλων και τοκογλύφο Μακρυγιάννη ως άνθρωπο του Γιαχβέ θεού.

Εγώ είπα την Αλήθεια. Υπάρχει βέτο των Ρότσιλντ. Του σατανά δηλαδή.Και μακάρι να δώσει ο Κύριος να τους νικήσουμε.Αλλά με τόσους εβραιοροτσιλδικούς ρασοφόρους πολύ το αμφιβάλω.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ, ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ,ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟ...(ΑΛΒΑΝΩΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ κλπ.) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΗΠΕΔΟ,ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ;; (ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΦΤΗ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ KAI ΤΟΝ ΛΑΘΡΟ-ΚΟΥΡΔΟ ΒΙΑΣΤΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕXTRA).
Α.Ν.

Αρχικλεφταρος είπε...

Όσο υπάρχουν στην Ελλάδα Εβραίοι, Ελληνόφωνοι και Ελληνώνυμων κρυπτό-Εβραίοι και Αγγλόδουλοι το όραμα του Φοίνιξ, του Ρηγα, των Φιλογενων, του κυβερνήτη Καποδίστρια και των αναρίθμητων αγωνιστών δρώντας από το 1460 στον αγώνα για την Ελευθερία και του Χρήστου την πίστη την Αγία, θα μείνει ατελείωτο.

Οι Εβραίοι και ντόπιοι Αγγλόδουλοι πράκτορες έχουν φράξει τον δρόμο προς την πραγματοποίηση της Ελληνικής Νομαρχίας.

Ανώνυμος είπε...

Bιβλιοπωλειον της Εστιας

Η λαικιστικη μεταλλαξις,η παρακμη και το τελος.


Απο τον Παλαμα και τον Σουρη


εις τον... χωμενιδη και τον...τατσοπουλο

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο καλησπέρα. Σας είδα στην εκπομπή του Γεωργιάδη σήμερα και θα ήθελα να μας αποσαφηνήσετε με δυο λόγια τί εννοείτε για τον ρόλο του Φον Πάουλους. Αν η όλη φιέστα του εθνικοσοσιαλισμονιτσοαριοσατανισμού κλπ των περιούσιων είχε σκοπό να ρίξει τον παραστρατημένο Στάλιν, για ποιόν λόγο ο Πάουλους άφησε να τον εγκλωβίσουν στο Σταλινγκραντ;
Επίσης για το θέμα του λιμού στην Ουκρανία θα μπορoύσατε να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πως προκλήθηκε;
Τέλος έχετε υπόψιν σας δυο βιβλία των Greg Hallet & Spymaster: Hitler was a British agent και STALIN'S BRITISH TRAINING; (μεταξύ άλλων που διάβασα σε αποσπάσματα ισχυρίζονται οι συγγραφείς ότι υπάρχει περιούσια γραμμή αίματος μεταξύ Τσόρτσιλ, Χίτλερ, Στάλιν. Ήταν ξαδερφάκια!!!)

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο, το βιβλίο για την εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών πότε θα κυκλοφορήσει; Αδημονούμε και ελπίζω να μην μας προλάβουν εξελίξεις.
Παρεμπιπτόντως η σημαία μας είναι η γαλάζια παραλλαγή της σημαίας της εταιρείας. Στο αντίστοιχο λήμμα σε Wikipedia εμφανίζει 2 τέτοιες προς το τέλος της σελίδας με ημερομηνίες του 1600 και 1700 και κάτι σε κόκκινη απόχρωση.
Από κόσμο πώς πήγε στην Κέρκυρα;
ΥΓ: Περαστικά για το χέρι!!Ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Αν σε ενοχλεί στην πληκτρολόγηση του βιβλίου(!!!!) βάλε καμιά φωνή στο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Ξύρισμα και πίσω στα σπίτια τους.