29/4/13

Κοσέρ Δημοσκόπηση Εισαγελάτου

Φέξε μου και γλίστρησα

  Τώρα που φάνηκε το «ξέφωτο», ο Αντουάν πήρε τα πάνω του και δήλωσε ότι η κυβέρνηση «βγήκε πιο ενισχυμένη από τη ψηφοφορία στη βουλή διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μιλούσαν για προβλήματα».
Η Alco, που ρώτησε το εκλογικό σώμα βρήκε ότι το 29% πιστεύει ότι η τρικολόρε κυβέρνηση κινείται στη σωστή κατεύθυνση για έξοδο από την κρίση. Μέχρι φυσικά να βγουν στο φόρο τα μαύρα «Μακεδονικά» εμβάσματα της Ζήμενς του 1993.
 Πάντως η Alco με το Newsit, είπαν μεν «μπράβο 35%» του Αντουάν, αλλά του δίνουν από 20,5% «καθαρά», μέχρι 23,3% «μικτά». Με κάτι «λογιστικά λάθη» ,μπορεί να παίζει από 19,8%, μέχρι 23,5%.
Μαζί με τον συνταγματολόγο και τον Κυρ Φώτη, ο «λαοφιλής» θα έπρεπε να μαζεύει 35%, αλλά του δίνουν 29%, και αυτό με «καπέλο» 4%, γιατί δεν τους έβγαινε το μέτρημα.
Η έκπληξη, είναι «συνταγματολόγος ντε Σρεκ», που πουλάει ασπίδα προστασίας έναντι των απολύσεων και υπόσχεται δεξιά και αριστερά προσλήψεις με οροφή τα 490 ευρώ. Του δίνουν 5,5% που γίνεται 6,3% επί των εγκύρων, ενώ ο υιός του αυτόχειρα , ο Λουέρντι και το Κοσέρ κόμμα «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ», λαμβάνουν 2,4%.
Τώρα θα μου πείτε τι είδους αυστραλοπίθηκοι περιμένουν πως και πώς να ψηφίσουν το Λουέρντι, τον Μωύσιαλο , τον Θεοχάρη και τον Σαραγκούση θα σας γελάσω. Έχουν πάντως ρεύμα. Ίσαμε 250.000 τους μετράνε.

Ο συνταγματολόγος και ο υιός του αυτόχειρα μαζί, λαμβάνουν (θεωρητικά)κάπου 8,7%.Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ. Πολυδιασπασμένο Δυνατό. Το «ΣΧΕΔΙΟ Β» του Κοσέρ Αλαβάν παίρνει και αυτό 1,7%, χωρίς να λένε οι δημοσκόποι πόσο μετράνε τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ο Αξελ που δεν τραβάει για «ΑνδρέαςΒ» βολοδέρνει σε θολά νερά από 19-23%. Ο Μπλάκ Λέιμπελ ακολουθεί σταθερά πτωτική πορεία και το «παλεύει» ανάμεσα στο 5 και 6%, αναλόγως με τι που παρκάρει το κότερο, και τη βαφή μαλλιών.
Η ΔΗΜΑΡ κινείται πάνω από το 3% και η ΚΚΕ ΕΠΕ μεταξύ 4και 5%.
Η Χρυσή Αυγή στα γνωστά από προηγούμενες δημοσκοπήσεις. 9,5-11%, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ τις προάλλες, τους έδινε με αναγωγή 13%. Φαίνεται πως εκεί γύρω είναι το «ταβάνι», του Μιχαλολιάκου.
  ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ θέλει το 5,2%, ΛΕΥΚΟ διαλέγει το 3,9% και ενσυνείδητη ΑΠΟΧΗ θα κάνει το 8,1%. Η «αντιπολίτευσις» , μαζί με τον Λουέρντι είναι 62%.
Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

 του Σπυρίδωνα Χατζάρα  Η 18 Απριλίου 1941, ήταν η 13η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης και η 172η συμμετοχής της Ελλάδας στον Πόλεμο.  Από ολ...