18/3/13

Για την εθνικοαπελευθερωτική μας Επανάσταση

Το Ελληνικό Έθνος, ο «Ιόνιος λαός», οι Μαρξιστές
και οι πράκτορες των Άγγλων

του Σπύρου Χατζάρα

Η ξένη κατοχή, που επεβλήθη στους Έλληνες μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, κατασκεύασε με διάφορους απατεώνες και παραχαράκτες «Μινχάουζεν», το παραμύθι της ανύπαρκτης Φιλικής Εταιρείας, για να κρύψει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές.

Τους εθνικιστές της Εταιρείας των Φίλων του Γένους των Ελλήνων.
Τους Φιλογενείς. Το πρώτο ελεύθερο Ελληνικό Κράτος μετά την Άλωση , η Επτάνησος Πολιτεία, δημιουργήθηκε στα 1800, και ταυτόχρονα γεννήθηκε η Μεγάλη Ιδέα.
Οι Εθνικιστές Φιλογενείς της Κέρκυρας, με κορυφαίες τις Οικογένειες Θεοτόκη , Βούλγαρη, και Καποδίστρια, διακήρυξαν ότι, «αναγεννήθηκε το ελληνικό Έθνος μας που απόκτησε όνομα ελληνικό, πατρίδα ελληνική και ελευθερία ελληνική».

Το 1815, στη θέση του Ελληνικού Έθνους, εμφανίστηκε με υπόμνημα στο Συνέδριο της Βιέννης, ο «Ιόνιος λαός», που τον συναποτελούσαν ελληνώνυμοι προδότες και οι «αυτόχθονες» Καθολικοί και Ιουδαίοι της Επτανήσου, και επιζητούσε την αγγλική προστασία.
Ο Εφιάλτης τότε, λεγόταν Κόντε δε Ρώμαςκαι Βαρόνος Εμμανουήλ Θεοτόκης.
Έξι χρόνια μετά, ο Εφιάλτης λεγόταν, Μαυροκορδάτος, Κουντουριώτης, Μιαούλης, Μακρυγιάννης, Ορλάνδος , Λουριώτης . Αργότερα ονομάστηκε Χαρίλαος Τρικούπης, μετά «Λευτεράκης», αργότερα Γεώργιος Παπανδρέου ,και μετά ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Σημίτης, Γιωργάκης, ΠΑΣΟΚ, «Μνημόνιο».

Ο Εφιάλτης, δεν ήταν επομένως «στιγμιαίο ατύχημα» της Ελληνικής ιστορίας. Είναι διαρκές έγκλημα. Όπου εμφανίζονται οι πατριωτικές ιδέες ταυτόχρονα εκδηλώνεται νομοτελειακά και η προδοσία, της οποίας το παράσιτο, το κουβάλαγαν μαζί τους στις Θερμοπύλες ο Λεωνίδας με τους Τριακόσιους και ο Δημόφιλος με τους 700 Θεσπιείς. Ο Παλαιολόγος και η Κερκόπορτα πάνε μαζί.

Το Έπος της Πίνδου το 1940-41, ακυρώθηκε από τις σφαγές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και το προδοτικό κομμουνιστικό κίνημα του 1946-49. Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ και το αίμα των εθνικιστών, κατέληξαν στους «Ανανιστές». Το Έπος των βαλκανικών Πολέμων κατέληξε με την Μικρασιατική Καταστροφή, και η Εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση των Φιλογενών, το 1821, κατέληξε με τη δολοφονία του Αρχηγού, του Ιωάννη Καποδίστρια, στο Ναύπλιο.

Αυτό είναι το μάθημα της Ιστορίας. Δεν είμαστε, «όλοι πατριώτες», όπως έλεγε ο Σημίτης. Υπάρχουν οι προδότες και οι Πατριώτες. Υπάρχουν, το Ελληνικό Έθνος, και ο «Ιόνιος λαός», και οι πράκτορες. Πότε των Άγγλων, πότε των Αμερικάνων, και πότε της Κομμουνιστικής Διεθνούς.

Τα παραμύθια των «Μινχάουζεν», για την Εταιρεία Φάντασμα των «μικρομεσαίων» , και του «λαουτζίκου», βόλεψαν και τους αριστερούς μαρξιστάς, οι οποίοι ανακάλυψαν με πρωτεργάτη τον αστοιχείωτο παντογνώστη Κορδάτο, ως επαναστατική δύναμη το 1821, την ανύπαρκτη αστική τάξη.
Για τον λόγο αυτό και ο πολυτεχνίτης Συριζαίος καθηγητής κ. Γιάννης Μηλιός, ανακάλυψε ότι , «η Ελληνική Επανάσταση προέκυψε ως αποτέλεσμα της αποσύνθεσης και διάλυσης του ασιατικού τρόπου παραγωγής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, διαδικασία που στις περιοχές της Νότιας Ελλάδας, όπου ξέσπασε κυρίως η Επανάσταση, συναρθρώθηκε με τη δημιουργία και κυριαρχία καπιταλιστικών κοινωνικών σχέσεων».

Σύμφωνα με τον μαρξιστή Μηλιό υπάρχει ασιατικός τρόπος παραγωγής, αφρικανικός τρόπος, λατινοαμερικάνικος, αυστραλέζικος κλπ, και καπιταλιστικές κοινωνικές σχέσεις, που προηγούνται των καπιταλιστικών παραγωγικών σχέσεων. Αλλά την απάντηση σε όλους αυτούς που βλέπουν το ανύπαρκτο την έδωσαν οι έλληνες επαναστάτες με τον Ρώσσοαγγλογάλλο το 1806 , όπου ο «Γραικός πραματευτής» λέει τα εξής «μαρξιστικά»: «δια ελευθερίαν δεν δίδω οβολόν», «εγώ άσπρα δανείζω εις όσους αγρικώ, ότι έχω να τα λάβω με κέρδος αρκετό», και αμέσως μετά λέγει: «Ημείς, οι πλείστοι των πραγματευτών, θέλομεν άσπρα, κι ας έχομεν ζυγόν».
Αυτή ήταν η αστική τάξη των πραματευτών του Μάρξ, του Μηλιού, και του Κορδάτου.
Κατόπιν αυτού διορθώνω το Βλαξ- Βλακίστερος-Μαρξιστής, σε Βλαξ- Βλακίστερος-Μηλιός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μηλιός ηταν εκει;

Η "ευαισθησία" του Σαμαρά είναι μόνο για τους εβραίους...!!
Με φόντο εβραϊκά σύμβολα και ΕΝΤΟΣ της εβραϊκής συναγωγής (κάτι που είναι ασυμβίβαστο με την Χριστιανική του (;) ιδιότητα, όπως εξηγήσαμε χθες), ο «Έλληνας Πρωθυπουργός» μας μίλησε με δακρύβρεχτο λόγο για τις διώξεις των Εβραίων και το ολοκαύτωμά τους.


Καλά όλα αυτά, όμως που ήσουν «ευαίσθητε» Σαμαρά:

- Στην Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων: Περίεργο δεν είναι κάποιος που...κλαίει για τα θύματα του ναζισμού ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;;

- Στην Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων: Θα δούμε αν θα πατήσεις το πόδι σου σε κάποια από τις φετινές εκδηλώσεις της. Μέχρι τώρα, έλαμψες δια της απουσίας σου!

- Στην Επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής: Είδατε, ακούσατε να λέει το παραμικρό; Μάλλον φοβάται μην ενοχληθεί η συγκυβερνώσα Ρεπούση.

Μπορούμε να συνεχίσουμε φέρνοντας δεκάδες παρόμοια παραδείγματα επιλεκτικής «ευαισθησίας» του Σαμαρά. Δεν χρειάζεται όμως, αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

Δεν «τίμησες» τους Εβραίους νεκρούς, Σαμαρά. Απλά, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ για πολλοστή φορά, ελπίζοντας στην...βοήθειά τους!

Υ.Γ. Και μια απορία: Είδατε καμία ελληνική σημαία στην εβραϊκή εκδήλωση; Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μην μας δουλεύουν πως είναι «Έλληνες Εβραίοι»!

Ανώνυμος είπε...

"Έξι χρόνια μετά, ο Εφιάλτης λεγόταν, Μαυροκορδάτος, Κουντουριώτης, Μιαούλης, Μακρυγιάννης, Ορλάνδος , Λουριώτης . Αργότερα ονομάστηκε Χαρίλαος Τρικούπης, μετά «Λευτεράκης», αργότερα Γεώργιος Παπανδρέου ,και μετά ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Σημίτης, Γιωργάκης, ΠΑΣΟΚ, «Μνημόνιο». "

Χεχασατε το Ανδρεα. Και αυτος περιουσιοσ ηταν κατα 1/2 τοισ εκατο. Οι σπουδεσ στο χαρβατ και η φυγη κατα τον πολεμο 40-49, και η επιστροφη το 61, και οι οικονομικη καταστροφη το 81 και μετα τι λεγουν? Ας ξυπνησουμε χωρις συναισθηματισμους να αναφερθουμε και στο φαινομενο Ανδρεας Παπανδρεου. Δεν υπαρχουν λιγο η πολυ προδοτες η ιδιοτελεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VSpe-SyAF4M

επικαιρον