21/3/13

Αβε Τρίμη……

Ξεκρέμαστους άφησε σήμερα τους συναδέλφους στην ΕΡΤ ο Δ. Τρίμης ,αφού στην κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας-και παρά τις προτάσεις της ΚΕΔ- την κοπάνησε από το ΔΣ με αποτέλεσμα να αφήσει να παίξει απόψε η Σαλαγγούδη και να μην ληφθεί απόφαση για απεργία το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι της ΚΕΔ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Δ. Τσαλαπάτης και Μ. Γκίκα:
Πρόκειται για προσχεδιασμένη ενέργεια και αποχώρηση , αφού με τον τρόπο αυτό αδειάζει τους συναδέλφους, σαν να κλείνει το μάτι στον καινούργιο μάνατζερ της ΕΡΤ που είναι ειδικός στις ιδιωτικοποιήσεις , με ασυμβίβαστο μεν λόγω ΤΑΙΠΕΔ αλλά με μνημόνιο για το ξεπούλημα της ΕΡΤ.
 Επί πλέον δεν άφησε να γίνει κουβέντα για την ΚΥΑ, που υπεγράφη εφαρμόζεται αναδρομικά από την 1-1-2013, είναι προϊόν συναλλαγής
Τρίμη -Αντωνιάδου με τον Κεδίκογλου, ,όπως προκύπτει από τα πρακτικά της ντροπής με την διαβούλευση στο γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου. Επειδή εκτός των άλλων καθιερώνει 8ωρο και φέρνει και νέες μειώσεις μέχρι 40 % και στα επιδόματα.
 Με τον τρόπο αυτό και εκτός από το καψόνι για τους εργαζόμενους και την αβάντα στην νέα διοίκηση της ΕΡΤ και την Κυβέρνηση, ο δραπέτης νομιμοποιεί «ντε φάκτο» την μεγάλη σφαγή στην ενημέρωση, που αρχίζει από τους μισθούς και συμπληρώνεται σύντομα με απολύσεις αφού από τώρα τα οργανογράμματα στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και την ΓΓ ΜΜΕ- Ενημέρωσης και στους
δημοτικούς ρ/σ φαίνεται να περισσεύουν εκατοντάδες συνάδελφοι.

Αβε Τρίμη οι μελλοθάνατοι σου, σε χαιρετούν…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια: