15/3/13

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ

Από το μεγάλο τους φόβο μήπως και ξεφύγουμε από την παγίδα της ΟΝΕ και του δολώματος του Ευρώ, οι όπισθεν της Μέρκελ υποβολείς κακοποιοί, της υπέδειξαν να στείλει στην χώρα μας, την Ελλάδα μας, τον Ρεχάγκελ, μήπως και κατευνάσει τον θυμό του Λαού μας.
Η σκέψη και μόνον ότι η Ελλάδα, χώρα γενναίων και απρόβλεπτων, τους χαλάσει και τους διαλύσει τα από αιώνων σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, τους προκαλεί σύγχυση φρενών.
Η θρασυδειλία των επαίσχυντων εναγών, δολοφόνων των Λαών, τους έφερε στο σημείο να ενεργοποιήσουν το ανδρείκελό τους την Μέρκελ να στείλει τον Ρεχάγκελ, πρώην προπονητή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, για να εξευμενίσει τους Έλληνες, με την ελπίδα ότι οι Έλληνες θα καμφθούν και δεν θα τινάξουν τα πάντα στον αέρα.
Οι εδώ εγχώριοι εγκάθετοι προδότες της χώρας – όργανά τους- δεν μπορούν να ανταποκριθούν διότι ο Λαός τους έχει πια καταλάβει και για αυτό τρέμουν.
 Όμως η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων έρχεται, έχει δρομολογηθεί πλησιάζει.
Αλλά αυτή την φόρα πλησιάζει και το δικό τους τέλος δια παντός.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

 http://christathan.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιγαντα, απο που πηγαζει η αισιοδοξια σου? Ηδη εχει τελειωσει η χωρα και Ελληνες δεν εχουν αντιληφθει οτι πλεον χωρις μελλον. οταν θα φυγουν οι βδελλες θα υπαρχει μονο μια περιβαλλοντικη κλαταστροφη χωρις προηγουμενο με συλλημενους τους πορους...Αντε ζησε τωρα....Το δικαιο φιλε βρισκεται στην κανη του οπλου και μονο και οι Ελληνες ολοι εχουν να χασουν κατι λιγο πολυ....Γι αυτο δεν κουνιουνται (ΣΑΝ ΤΗ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ). The angel of destruction will PASS-OVER us! Σξκεπτονται και πραττουν Εβραικά.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...