8/2/13

Διάλογοι Χρυσής Αυγής-ΣΦΥΡΙΖΑ

Οι Γιατροί χωρίς ζαρτιέρες αρνούνται να φορέσουν κάλτσες

Όπως καταγγέλλουν ο Εισαγγελάτος και ο ΣΦΥΡΙΖΑ, 60-70 μέλη της Χρυσής Αυγής ,επισκέφτηκαν το Ιατρείο των Γιατρών χωρίς Ζαρτιέρες, στο Πέραμα, απαιτώντας να φορούν ζαρτιέρες εις το εξής οι ξεκάλτσωτοι.
«Η στοιχειώδης ανθρωπιστική λογική επιτάσσει το σεβασμό σε όσους προσπαθούν να καταπραΰνουν(χωρίς ζαρτιέρες αλλά με βαζελίνη) τον ανθρώπινο πόνο», τόνισε ο ΣΦΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή έδειξε το αποτρόπαιο πρόσωπο της στο Πέραμα.
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής:
«Να το βουλώσουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου . Δε δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από τους παρατρεχάμενους των τρομοκρατών και τους συνοδοιπόρους της τουρκικής προπαγάνδας».

ΥΓ. Πάντως μετά την μετάθεση του σ. Νάσου, (βραβείο Χουριέτ), ο ΣΦΥΡΙΖΑ πήρε τα επάνω του, όπως διαπίστωσε ο Αλαφούζος. 29%!!!
 -Καλό! Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, οι μάσκες έπεσαν. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και δημιουργούν στημένους φανατισμούς. Ποιός τους παρέδωσε αυτές τις φωτογραφίες;; Πως τις πήραν;; Όλα αυτά δεν αρέσουν όπως είναι φυσικό. Δεν μπορεί ο Δένδιας, απο την μια να διατάζει ΕΔΕ και απο την άλλη να προβάλουν αυτές τις φωτογραφίες γνωρίζοντας ότι θα κάνουν τον γύρω του internet.

Oύτε είναι τυχαία η συμπαράσταση του Σύριζα σε ότι κατακάθι της κοινωνίας κυκλοφορεί. Δεν βγαίνει το πρόγραμμα και ακολουθούν άλλες μεθόδους και τεχνικές...

http://www.antinews.gr/2013/02/08/203313/ OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ANTINEWS ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ..

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ 21

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ  ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας.  Βροχερός εἰς τοὺς 2°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Γ...