7/2/13

Μέση Ανατολή

-Στη Δαμασκό ο Στρατός αποκατέστησε τον πλήρη έλεγχο του στον δρόμο προς το αεροδρόμιο και βρήκε και κατέστρεψε ,τα Κέντρα Διοίκησης των μισθοφόρων στην περιοχή. Οι μάχες στη Δαμασκό συνεχίζονται στις νότιες και ανατολικές γειτονιές.
-Οι πρόεδροι της Αιγύπτου, του Ιράν και της Τουρκίας συζήτησαν στο Κάιρο την Κατάσταση στη Συρία.
-Οι ΗΠΑ επέκτειναν τις τραπεζικές κυρώσεις κατά του Ιράν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα εχω μεινει ενεος.

εμαθες τι φρικιαστικα εξηγγειλε ο βενιζελος με τους νομικους φιλους του για τον ρατσισμο οπως λεει;

θελουν οι πανεξυπνοι να στελνουν με πολυετεις φυλακισεις χωρις αναστολη ατομα που θα εκφραζουν ιδεες και αποψεις που τους ενοχλουν! η που ενοχλουν με εκφραση ιστορικων θεσεων που δεν τους αρεσουν!

θα επιβαλλουν δηλαδη τις ιδεες τους αποκλειοντας αλλες θα απαγορευουν αλλαγη κυβερνητικων συσχετισμων στην κοινωνια και την καταγραφη στην ιστορια οπως μονο αυτοι την επιθυμουν η αντιλαμβανονται!

εισερχομεθα σε ασχημες εποχες νομικου ολοκληρωτισμου και εγκληματοποιησεως των πολιτικων ιδεων με απροβλεπτες συνεπειες εθνικου διχασμου και παραπερα.

τη μια θελουν να επιβαλλουν στα συνταγματα τον μονεταρισμο ως μοναδικη οικονομικη σχολη ,την αλλη να απαγορευσουν την υπαρξη φυλων και εθνοτικων ταυτοτητων!

με νομους να επιβαλλουν τα αφυσικα και να εξοντωσουν την ανθρωπινη φυση!

θα αφαιρουν πολιτικα δικαιωματα απο ενοχλητικους και θα απαγορευουν ιδεες να εκπροσωπουνται επειδη ετσι γουσταρουν!

θα εξοντωνεται μαλιστα για τις ιδεες του κοσμος ελληνων και επαγγελματικα και θα τους αφαιρειται το δικαιωμα να εκπροσωπουνται με την ψηφο τους!

την ιδια ωρα δηλαδη που ενας αλγερινος ρημαζει το κεντρο και μολις πιαστει αφηνεται ελευθερος αν βρεθει κανεις και του χωσει φαπες θα εξοντωνεται οικονομικα και θα πηγαινει για χρονια φυλακη!

ο σεβασμος της ανθρωπινης φυσεως δηλαδη!

και ολα αυτα για να ικανοποιησουν το εμμονικο τους παθος να επιβαλλουν την φρικτη αφυσικη και καταπιεστικη πολυπολιτισμικη κοινωνια !! και το αναρχο διεθνες εμποριο που οδηγει σε παγκοσμια συγκρουση!

και μαλιστα το εμφανιζουν ως δηθεν προστασια της ανθρωπινης αξιας,την οποια περιφρονουν για να εφαρμοσουν την εξοντωση των φυλων και των πολιτισμων τους και την δημιουργια με τη βια πολυπολιτισμικων κατασκευων!

αποκρυπτουν δηλαδη το πολιτικο ζητημα και αφου το διευθετουν οπως θελουν υστερα καμουν και τους φιλους της ανθρωπινης φυσεως που περιφρονουν την βουληση της οχι αυτοι αλλα οι αντιδρωντες ελληνες!

ενω την ιδια ωρα κυριοι βενιζελος και κουβελης διαρρεουν οτι δεν προκειται να δεχθουν ουσιωδεις αλλαγες σε ...αντισυνταγματικο νομο οι δημοκραταροι!

γιατι; μα γιατι δεν συμφωνει το συνταγμα με τις ιδεες τους για την προσβλητικη στην ανθρωπινη φυση καταπιεστικη και ενελευθερη πολυπολιτισμικη κοινωνια !

ενω οι μαρξιστες του συριζα π.χ κανουν ταξικο αγωνα και ρητορευει καθημερινα την εχθρα-παλη μεταξυ των ταξεων ουδεις βενιζελος στελνει φυλακη (και ορθως ) κοσμο για ταξισμο και προκληση ταξικου μισους μεταξυ κοινωνικων ταξεων...

προφανως ο πολιτισμος και η ρατσα των ανθρωπων ειναι αφυσικο φαινομενο και καταδιωκονται ενω οι κοινωνικες ταξεις ειναι φυσικα δημιουργηθεισες και ελευθερα διατυπουνται ιδεες (και ορθως αλλα γιατι επιλεκτικως;επειδη ετσι αποφασισε ο σιωνιστης τροτσκυ που κατασκευασε την ποινικοποιηση φυλων και πολιτισμων με τον ορο ρατσισμος;) ...

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...