5/2/13

ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΛΟΙΟ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Το ΡουφιανοΠΑΣΟΚ πάει
σε Συνέδριο διαφημιστικής Εταιρείας

Πιάσανε πάτο. Με πολλαπλές ερωτήσεις η διαφημιστική εταιρεία που προσέλαβε ο συνταγματολόγος Benny de Shrek, έλυσε τα ζητήματα της πολιτικής.
 Αντέδρασε μόνο ο Παναγιωτακόπουλος που εξευτελίζει τον εαυτό του παραμένοντας στο «μαγαζί» του συνταγματολόγου, παρόλο που έχει πάρει σύνταξη από τον ΟΠΑΠ, παριστάνοντας την αριστερή αντιπολίτευση, που χρωστάει όμως τα μισθά των παιδιών που δουλεύουν απλήρωτα.
Το ότι αντέδρασε ο «παλιός» Παναγιωτακόπουλος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.Αυτά που είπε όμως περιγράφουν το Ρουφιανοπασόκ του Benny de Shrek. Σημειώστε: «Δεν πίστευα ότι μια πολιτική διαδικασία θα μεταβαλλόταν σε ένα “σούπερ μάρκετ” ανοησιών και πρωτοφανών τακτικών που υποβαθμίζουν και γελοιοποιούν κάθε έννοια πολιτικής διαδικασίας. Μετά τα υποτιθέμενα κείμενα πολιτικού διαλόγου, έρχεται το ερωτηματολόγιο να προκαλέσει τη λογική και το συναίσθημα κάθε συντρόφισσας και κάθε συντρόφου. Είναι ντροπή και πρέπει να αποσυρθεί ΤΩΡΑ!» .

Εγώ θα έλεγα ότι είναι ντροπή για κάθε σκεπτόμενο πολιτικά άνθρωπο να μένει στην παρέα του Benny de Shrek.
Περαστικά , και με τις υγίες τους.
Με μια δήλωση δεν καθαρίσανε από τη μπόχα του Ρουφιανοπασόκ. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι και για τον Αβάπτιστο της Μαργαρίτας, και για την προδοσία με το ΔΝΤ και τον Σόρος.

ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΠΛΟΙΟ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, σύντροφε Παναγιωτακόπουλε .
Βρέστε μαζί με τους δικούς σου καμιά τρύπα να κρυφτείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 29 Απριλίου υπέβαλε την παραίτηση του ο Γούναρης

Ο Γούναρης κάλεσε το πρωί   της 28 ης Απριλίου τους βουλευτές του στα Γραφεία του Κόμματος. Προσήλθαν 147 και τον εξουσιοδότησαν να χειριστ...