3/2/13

Κατάμαυρη Χούντα το «προοδευτικό» σουνίτικο Ισλάμ

Στη Σαλαφιστική/βαχαμπιστική «αλ-δημοκρατία» του Κουβέιτ,
ο δημοσιογράφος Ayyad al-Harbi , της ηλεκτρονικής εφημερίδας Sabr , καταδικάστηκε στις 9 Ιανουαρίου 2013, σε δύο χρόνια φυλακή , επειδή "με τα άρθρα του, προσέβαλε την Οικογένεια του Εμίρη".
Η προσβολή του Σείχη Sabah al-Ahmad al-Sabah , σύμφωνα με το αρ.54 του συντάγματος του Κουβέιτ, τιμωρείται με πενταετή φυλάκιση.

Στην Ελλάδα, κανένας προοδευτικός αλήτης, αναρχικός ληστής τραπεζών και κανένας «αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», και της «Ελευθεροτυπίας», και φυσικά, ούτε οι άνθρωποι του FREEDOM HOUSE στην ΕΣΗΕΑ, δεν συμπαραστάθηκε στον Ayyad al-Harbi , και στο δικαίωμα του να λέει τη γνώμη του.
Η απόφαση των «δικαστών» της Καταμαύρης θεοκρατικής Χούντας των Al-Sabah, έγραψε: «Δυο χρόνια φυλακή επειδή έγραψε τη γνώμη του».

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, καταδικάστηκε επίσης σε δυο χρόνια φυλακή,
ο δημοσιογράφος Rashid Saleh al-Anzi της ηλεκτρονικής εφημερίδας Alaan, που κατηγορήθηκε και εκείνος για προσβολή του Σεΐχη.

Η αστυνομία των Al-Sabah, ανακοινώνει τακτικά συλλήψεις μελών της τοπικής αντιπολίτευσης με την κατηγορία της προσβολής του αρχηγού του κράτους.

Τον Ιούνιο του 2012, ένας μπλόγκερ, καταδικάστηκε στο Κουβέιτ , σε 10 χρόνια φυλάκιση για προσβολή του προφήτη Μωάμεθ και των σουνιτικών αρχών της Σαουδικής Αραβίας.

Και είναι ακόμα μέσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Πούτιν εξήγησε στους Στρατηγούς την επιλογή του οικονομολόγου Αντρέϊ Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους διοικητές των στρατευμάτων και τους διοικητές στρατιωτικών περιοχών, κ...