26/2/13

Ο Κεδίκογλου «τιμωρεί» ΑΠΕ και ΕΡΤ με στάση πληρωμών

-Απλήρωτους έχουν αφήσει τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Κεδίκογλου διοίκηση και παρασυναγωγή ημετέρων. Φεύγει ο Φεβρουάριος και το ταμείο είναι μείον. Η κουβέντα που γίνεται είναι «Από τις 15 Μαρτίου και βλέπουμε…»

-Εκκρεμότητες με αναδρομικά στους εργαζόμενους υπάρχουν και στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας παρά την πρόσφατη διαβεβαίωση για ρύθμιση.

-Στην ΕΡΤ όμως δεν έχουν πληρωθεί οι δημοσιογράφοι 4 μήνες τις υπερωρίες και τις αμοιβές για τα Σαββατοκύριακα και αύριο γίνεται στάση εργασίας.
Την ίδια ώρα όμως δεν ανοίγει μύτη με την κατάργηση εκπομπών στο ραδιόφωνο τα δελτία ειδήσεων που έγιναν τρίλεπτα και στην ουσία την κατάργηση, από τις 8 το βράδυ, του πρώτου προγράμματος. Και απ ότι φαίνεται πάνε άκλαυτοι οι συμβασιούχοι στη τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Τους ξέχασε και η συνέλευση τους.
Αλλά που να βρει καιρό η εκπρόσωπος,του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, εκτός από τις υπερωρίες, που της χρωστάνε, να ασχοληθεί με όλα αυτά.Περιμένει να τελειώσει σε δυο μήνες η βασιλεία της, μήπως και αναλάβει, όπως της έχουν τάξει διευθύντρια στη ραδιοτηλεόραση. Κάνει από τώρα πρόβα την καρέκλα Και δεν λέει κουβέντα.

 Όσο για το συνδικαλιστικό τρίο Ψύλλου-Τσαγκάρη-Κεφάλα στο ΑΠΕ, έχουν δηλώσει ότι δεν αμφισβητούν τις «καλές προθέσεις της Κυβέρνησης» Όπως ακριβώς με την ΚΥΑ που μειώνει μισθούς και καταργεί τις ΣΣΕ. Και κάνουν το κορόιδο.

-Στα δημοτικά ραδιόφωνα το μεγάλο σουξέ είναι οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες με συμβάσεις χορηγίας καθώς και το καινούργιο κρούσμα λογοκρισίας στο 9,84 με την εκπομπή που, ‘όπως αναφέρουν οι καταγγελίες στο ΔΣ, την έκοψε ο γενικός διευθυντής του Δημάρχου της διπλής ανάπλασης.

Και η ΕΣΗΕΑ; είναι το ερώτημα.
 Η πλειοψηφία του Προεδρείου βγάζει τις υποχρεώσεις της και παρακολουθεί διακριτικά. Αλίμονο μεταξύ ημετέρων αλληλεγγύη…

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
26/02/2013

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σπυρο
εχασα χθες την εκπομπη σου .
Θα την ανεβασει κανεις στο youtube?
ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια απορια πως μπορουν να συζυτούν για ιδιωτικοποίηση του νερού και ΟΧΙ της ΕΡΤ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...