26/2/13

Μπάτε μύριοι αλέστε

Σύμφωνα με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενας Κουντουρά, στην Ελλάδα διαμένουν νόμιμα 537.237 αλλοδαποί.(Μαζί και οι Αλβανοί).

Για τον αριθμό των αλλοδαπών που διαμένουν παρανόμως στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένας έγκυρος υπολογισμός, και όπως επισημαίνει ο κ. Αθανασίου, «οποιαδήποτε απόπειρα προσδιορισμού του συνολικού αριθμού τους, είναι εντελώς παρακινδυνευμένη».

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια , 2008-2012 , η ΕΛΑΣ και το Λιμενικό Σώμα έχουν συλλάβει (καταρχήν) 577.900 άτομα, στους οποίους προσφέρθηκε δωρεάν τσεκ-απ, κρουασάν και τσάι.

Οι περισσότεροι κατατάχθηκαν στους οικονομικούς πρόσφυγες. Ορισμένοι ζήτησαν άσυλο , και στους περισσότερους τους έδωσαν ένα χαρτί για να φύγουν και εκείνοι βγήκαν για «μεροκάματο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...