22/2/13

Έπεα πτερόεντα και διπλωματικές τρίχες κατσαρές

Λύσσαξαν οι παπαγάλοι και μαζί τους τα «έμμισθα κορόιδα» με την «ρηματική διακοίνωση» του Αβραάμoglou προς τον ΟΗΕ.
Η «Ρηματική διακοίνωση», είναι προφορική και συνοδεύεται από ένα «μεμοράντουμ», για να θυμάται αυτός που του τα είπες, τι άκουσε.

Έπεα πτερόεντα δηλαδή και διπλωματικές τρίχες κατσαρές.

Η «Ρηματική διακοίνωση», στον ΟΗΕ δεν έγινε ούτε προς την Τουρκία, ούτε και προς τις χώρες μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, για να μην κάνουμε πολύ φασαρία.

Βρήκαν  έναν συνεργάτη του Μπάν ΚιΜουνί και του "τα είπανε", εκείνος του "εγραψε" και μετά άρχισαν να κακαρίζουν στα ελληνικά χουντοκάναλα για να ταΐσουν κουτόχορτο το πόπολο, ΄ότι τάχα υπερασπίζονται τα «ελληνικά εθνικά συμφέροντα», και ότι «τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα για την εξερεύνηση στην υφαλοκρηπίδα και για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων, δεν θίγονται από τις μονομερείς πράξεις και δράσεις της Τουρκίας».

Αυτό είναι το ζουμί. Το θλιβερό τρίο ντε Κουρελέ, και ο Αβραάμoglou, μαζί με τον ρεντ Πάνος και την πασοκοδεξιά ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όλη η προδοτική κομπανία δηλαδή, βάζουν στο ράφι τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, και τα υπερασπίζονται προφορικά λέγοντας ότι τα τετελεσμένα δεν θίγουν το «θεωρητικό δικαίωμα».

Όπως όμως ξέρουν και οι πρωτοετείς φοιτητές νομικής δικαίωμα που δεν σου επιτρέπουν να το ασκήσεις βρίσκεται εν αναστολή. Ας θυμηθούν, ότι και οι Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου, δεν περιορίζονταν σε «ρηματικές διακοινώσεις» προς τον ΟΗΕ, για το Χόρα, το Σισμίκ και το Πίρι Ρέις.

Με τα σούπα-μούπες και με ρηματικές διακοινώσεις δεν γίνεται δουλειά.

3 σχόλια:

Αποστολης είπε...

ΒΡΕ ΛΕΣ ????????
Απο τις προφητείες του γέροντα Παϊσίου
" Μετά ρωτάω : ¨Γέροντα , πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο ; ¨ ¨Όταν ¨, λέει , ¨θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλλια , για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης ) από 6 σε 12 μίλλια , τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. "....

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα
εισαι ο μονος που τα λεει τα πραγματα με τ΄ονομα τους.
Ο Θεος να σου δινει δυναμη να αντεχεις ΄στο μακρυ και ανηφορικο δρομο της αληθειας που διαλεξες.
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΠΥΡΟ
ΚΩΣΤΑΣ

Κωνσταντόπουλος Γιάννης είπε...

Ειμαστε λίγοι αλλά και η μαγιά που κάνει "όλη την δουλειά" για να γινει το ψωμί, λίγη είναι!
Σιγά, σιγά, ξυπνάνε τα πρόβατα.
Το βλέπεις και στα στατιστικά του blog σου κ. Χατζάρα ;-)