4/2/13

Απίστευτο! Ο Φαλακρός μασόνος παραδόθηκε στην Παντελία και τον Καμπουράκη

Ο ΠΡΟ-ΠΟ άδειασε τους αστυνομικούς και αποδέχθηκε τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ

Εντελώς ξαφνικά, και μετά από υπόγειες διαδικασίες, υπουργός Προ-Πο, παραδόθηκε άνευ όρων στους στους ΜΕΓΚΑ –αβανταδόρους, των ευαίσθητων παιδιών με τα Καλασνίκωφ, και άδειασε τους αστυνομικούς κανονικά.

Ως κυανόκρανος ο Προ-Πο, είπε στον Καμπουράκη και στον τέως αναρχοαυτόνομο που έγινε καθωσπρέπει , «αν αποδειχθεί βασανισμός, οι κυρώσεις θα είναι αμείλικτες».
Δεν ξέρω, δεν απαντώ, μπορεί και να τους βασάνισαν, θα τα βρει ο(προοδευτικός) εισαγγελέας, ήταν η θέση του Φαλακρού στην απολογία του προς την εκπομπή. «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Αμείλικτες θα είναι οι κυρώσεις του νόμου σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι συλληφθέντες για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης βασανίστηκαν», τόνισε , επισημαίνοντας ότι «δεν υπάρχει πρόθεση από την μεριά της κυβέρνησης για συγκάλυψη του γεγονότος. Ο βασανισμός δεν επιτρέπεται».

Και η άνωθεν προστασία των "βορείων παιδιών", εκδηλωθηκε αμέσως!

«Την άμεση παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας κυρίας Παναγιώτας Φάκου», προκάλεσαν οι καταγγελίες του ΤΣΥΡΙΖΑ, των ΔΗΜΑΡοναζί, και της Παντελίας περί κακοποίησης των , (ευαίσθητων) συλληφθέντων για τη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης.
«Οι φωτογραφίες των συλληφθέντων που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη και δείχνουν τους δράστες με σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό τους, αναμένεται να μπουν στο εισαγγελικό «μικροσκόπιο» προκειμένου να διερευνηθεί αν οι νεαροί έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας».

ΥΓ1. Έτσι για να βάλουν μυαλό όσοι χειροκροτούσαν τον Ιουδαίο για την σικέ επιχείρηση «Βίλα Αμαλία».

ΥΓ2.Το ρουφιανορεπορτάζ μιλάει απλά για "νεαρούς που κακοποιήθηκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...