28/2/13

Ο μύθος του Αντρέα και του Εθνάρχη ζει ακόμα

Το 25% των κεντροαριστερών Ελλήνων που ρώτησε η ALCO, εξακολουθεί να θεωρεί τον Ανδρέα ως τον καλύτερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης. Το 23% των δεξιών, ψηφίζει ακόμα Εθνάρχη Καραμανλή.

Το Εβραίο Μιτζοτάκι το ψηφίζουν 4,4%, το Εβραίο Σημίτη/Αβρούρι ψηφίζει το 3% και Εβραίο Αβάπτιστο το 0,1%, και 1% ψηφίζουν χερ Παπαδήμιος.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO, περίπου οι μισοί από όσους εργάζονται ακόμα, φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους το επόμενο διάστημα, και οι έξι στους δέκα δήλωσαν ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 25% ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟ-ΜΙΝΕΪΚΩΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥ "ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΕΙΑΤΑ,ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΕΘΝΑΡΧΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΕΝΙ ΣΕΛΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ.........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ!!!!!!