2/2/13

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Πάνω στις Εκπτώσεις η Χούντα του ΔΝΤ
χαρίζει τον Ερημίτη στον Ρότσιλντ

Ψάχνω να βρω την αντίδραση των αριστερών κομματόσκυλων του «συνταγματικού τόξου», για την σχεδόν δωρεάν παραχώρηση των 500 στρεμμάτων του Ερημίτη στην Κασσιόπη της Κέρκυρας στον Ρότσιλντ από τους χουντικούς του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

Το  φαινόμενο να κρίνεται συμφέρουσα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά, περνάει στο Ντούκου.Στο ντούκου και το τίμημα.36,5 ευρώ το μέτρο συν ΦΠΑ. Ούτε χέρσο χωράφι δεν κάνει τόσο φτηνά.

Και οι Χουντάρες του Ταμείου, ο Taki of Toyoland, ο επονομαζόμενος ΤΙΤΟ, (αφού σπούδασε αυτοδιαχείριση στην Γιουγκοσλαβία), ο λογιστής της Price Waterhouse Coopers , ο Δρ. Ανδρέας Ταπραντζής, ο Βαρθολομαίος και η Ζωηρού, και ο Sorbonne Καλλιπολίτης, υπό το βλέμμα του Maarten Verwey και του Hervé Le Roy, με τα βιογραφικά που ζυγίζουν ενάμισι τόνο, έκριναν ότι ο Ερημίτης κάνει 36,5 ευρώ το τετραγωνικό.

Και οι αλήτες του «συνταγματικού τόξου» δεν λένε τίποτα. Ούτε οι μπλόγκερς τους Ούτε όμως ομίλησε και ο Καημένος .Ούτε ο βαριά τραυματίας βουλευτής του. Ούτε η Ραχήλ ούτε ο Χαχαμικάτος. Περί δε του Αλαθήτου δεν το συζητώ. Περιμένει οδηγίες από τον Ακτωρα.
Το περίεργο είναι ότι και η Χρυσή Αυγή δεν έχει πει τίποτα.
Δηλαδή μόνον εγώ απειλώ με πολυετή φυλάκιση τις χουντάρες του Ταμείου.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Κερκυραίος-Κασσωπίτης-Αντισιωνιστής είπε...

Κύριε Χαντζάρα δείτε εδώ τον Εβραίο Σιωνιστή George Rohr, ο οποίος είναι ο τοκογλύφος αγοραστής του Ερημήτη να χωρεύει σε τρελούς ραβίνικους ρυθμούς.... Στην περιοχή από όταν μαθεύτηκε ποιός είναι ο αγοραστής τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καιθολοκουλτούρας που έκαναν τόσο χαμό πρώτα και το έπαιζαν οικολόγοι, τώρα το περνάνε στα ψηλά και αρχίζουν να ρίχνουν ηττοπάθεια στο λαό... " Ότι δεν μπορουμε να κάνουμε τίποτα, ότι μπορεί να βγει και σε καλό, κτλ"...

Εδώ ο Εβραίος αγοραστής σε τρελούς ραβίνικους χορούς.

https://www.youtube.com/watch?v=rKcnE2e1OmI