13/1/13

Ο Κόσμος με το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό! -1

Το προδοτικό Μονομελές Συριζοδικείο κήρυξε αθώους 17 παράνομους μετανάστες οι οποίοι είχαν αποδράσει τη νύχτα της 30ης Σεπτεμβρίου 2012 από τα κρατητήρια του Λιμενικού, στη Ηγουμενίτσα, διότι έκρινε ότι παραβιάζονται τα άρθρα 3, 8 και 13 της ευρωπαϊκής σύμβασης για τα Δικαιώματα του ανθρώπου.
Η απόφαση εκδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και καθαρογράφτηκε χθες με αριθμό 682/2012.
Το ηλίθιο μονομελές Συριζοδικείο δέχθηκε και αντέγραψε τις προτάσεις των ΜΚΟ συριζοδικηγόρων λέγοντας ότι «αποδείχθηκε ότι οι συνθήκες κράτησης που βίωναν οι κατηγορούμενοι κρατούμενοι μέχρι την ημέρα απόδρασης τους, είναι άθλιες και άκρως επικίνδυνες για ανθρώπινα όντα» και ότι
«η διάρκεια και οι συνθήκες κράτησης παραβιάζουν την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»,  και ως εκ τούτου οι κατηγορούμενοι για την απόδραση είναι ... αθώοι.
Οι λαθραίοι είχαν βάλει φωτιά στα κρατητήρια και όταν μπήκαν οι φύλακες, για να την σβήσουν, τους επιτέθηκαν και κατάφεραν να διαφύγουν.
Στην απόφαση περιλαμβάνονται αυτούσιοι οι ψευδείς ισχυρισμοί των των ΜΚΟ συριζοδικηγόρων ότι «το κρατητήριο στο οποίο κρατούνταν ουδέποτε καθαρίζεται ή απολυμαίνεται και γενικότερα οι κρατούμενοι υποφέρουν από ψείρες, ψύλλους, ψωρίαση, τύφο, δερματικές παθήσεις και λοιπές λοιμώδεις μεταδοτικές ή μη ασθένειες», τις οποίες όμως τις κουβάλαγαν μαζί τους, και δεν τις απέκτησαν στις 10 μέρες της κράτησης τους.

Ο (προοδευτικός;) πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσπρωτίας, Κώστας Σιντόρης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι, η δικαιοσύνη στηρίχτηκε στα άρθρα 25 και 32 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με τα οποία δεν είναι άδικη και δεν καταλογίζεται στον δράστη η πράξη που τελεί για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο που απειλεί το πρόσωπό του.

Η πρωτοφανής απόφαση, του μονομελούς εάν δεν ανατραπεί , αποτελεί δεδικασμένο και νομιμοποιεί την αυτοδικία αλλοδαπών κατά αστυνομικών οργάνων. Δηλαδή με άλλα λόγια, καλά κάνανε οι λαθρέμποροι που πλακώσανε στο ξύλο τους αστυνομικούς στην Στουρνάρη, για να αποτρέψουν τον κίνδυνο σύλληψης που απειλούσε το πρόσωπό τους.

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό -2!

Η έχουσα τα αποκλειστικά δικαιώματα και clopy right του εθνικισμού Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, για την αντίδραση τους στην επίσκεψη στην Καβάλα στις 9 Ιανουαρίου, του τούρκου προξένου Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ , (και για το «κράξιμο» του τούρκου πράκτορα), διότι, "είχε αποτέλεσμα να κατηγορηθεί η Χρυσή Αυγή, (παρότι ουδεμία σχέση είχε με το συμβάν), και να λοιδορηθεί και να εκτεθεί (διπλωματικά και όχι μόνον) ολόκληρη η χώρα".

Πω, πώ, ζημιά που πάθαμε!
Η Χρυσή Αυγή με την ΜΙΤ και τον Κεμάλ  και τον Αβραάμ-oglou κατά, «διαφόρων πατριωτικών ομάδων και κινήσεων», οι οποίες «αναλώνονται -κυρίως- σε άσκοπες, αλλά και αψυχολόγητες ενέργειες πατριωτικής επιδειξιομανίας».

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό! -3

Οι αριστεροί της Αρχιεπισκοπής του τουρκαλβανού , (gay-Πoυστάρες-τρανσέξουαλ), κάνουν συνέδριο μαζί με το τμήμα Θεολογίας του ΑΠΘ, με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα Παρατηρητήρια, και άλλες « άθεες δυνάμεις», στις 22/23 Ιανουαρίου, με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά».
Θα συζητήσουν για την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών, την απομάκρυνση των εικόνων από τα σχολεία και τα δικαστήρια, για την εκκλησιαστική περιουσία και την διακοπή της μισθοδοσίας του κλήρου από το κράτος , για την ανέγερση του Τζαμιού και τη στάση της Εκκλησίας και της Αριστεράς, στο μεταναστευτικό.
Προσέξτε τώρα συντονιστές και ομιλητές: Στέλιος Κούλογλου (!), ο αριστεριστής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο... Τάσος με την αλογοουρά (Κουράκης)!
Τη Γιάννα Ρουφιάνα γιατί δεν την φώναξαν;

Σχεδόν απίστευτο αλλά όμως αληθινό!-4

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Ενωμένες Κοινωνίες Βαλκανίων, Αριστόδημος Παράσχου, ανακοίνωσε ότι η συνάντηση διάρκειας 6 ημερών που πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι ΜΚΟ και ακτιβιστές από τη νοτιοανατολική και την κεντρική Ευρώπη , που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα προστασίας λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσέξουαλ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, εποπτεύων φορέας του οποίου είναι το Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.
Προγραμματίζονται υπαίθριες δράσεις στους δρόμους της πόλης όπως το “ομοφοβικό θερμόμετρο”, εκδηλώσεις τρυφερότητας προκειμένου να διαπιστωθεί η (άγρια;)αντίδραση των πολιτών.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο προδοτικό Μονομελές Συριζοδικείο,
όπως πολύ σωστά το αναφέρετε,οι "Αδέκαστοι,δικαστές" εμφανίστηκαν με τη συνήθη περιβολή ή με τη Μασωνική φορεσιά προς τιμήν του Γιώργη του Σόρος που τους χρυσοπληρώνει;;;;;;;(αλήθεια, μετά παρέλασαν για τα δικαιώματα τους ως gays να παντρεύονται τους λάθρο που ελευθέρωσαν;;;;)

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...