31/1/13

ΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ ΤΩΝ ΕΝΑΓΩΝ

Το παγκόσμιο συνέδριο της ματαιότητας πού δημιούργησε καιεπέβαλε την φονική υπάρχουσα τεχνητή κρίση, διαπιστώνει τώρα ότι λόγω της αφόρητης πίεσης πού ασκεί στους Λαούς, αρχίζει η όλη κατάσταση να στρέφεται εναντίον του.
Στην προσπάθεια τους οι εναγείς μήπως χάσουν το από αιώνων σχέδιό τους, δηλαδή την παγκόσμια διακυβέρνηση, ελίσσονται.
Ένας εκ των βδελυρών εκφραστών τους , ο Σόρος προτείνει : χαλάρωση της πιστωτικής ασφυξίας, και πιστωτική επέκταση, αλλά προσοχή ! με άνοδο του επιτοκίου δανεισμού ! προς αποφυγή δήθεν πληθωριστικών πιέσεων (sic).
Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε καινα σχολιάσουμε τα φληναφήματα του ειδεχθούς Σόρος, είναι γνωστή η πονηρία και η κακουργία τους.
Θα επισημάνουμε μόνο επιγραμματικά ότι βρισκόμαστε μπροστά στην πλέον συγκλονιστική ιστορική στιγμή όπου το απόλυτο σκοτάδι, ο σατανάς, έρχεται αντιμέτωπος με το ΦΩΣ της Ελληνοορθοδοξίας.
Βρισκόμαστε, όλοι οι Λαοί, στην κρισιμότερη στιγμή όπου η Ελληνοορθοδοξία θα συντρίψει τον όφη τον αρχαίο.
Είναι η πλέον μεγαλειώδης σύγκρουση. Είναι η ΩΡΑ της Ελλάδας πού θα αλλάξει τον κόσμο, ναι τον κόσμο, διαχέοντας παντού ΦΩΣ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...