27/1/13

27 Ιανουαρίου! Παγκόσμιος εορτασμός του «Ολοκαυτώματος»

Ποτέ ξανά στο μέλλον γενοκτονίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τους αθέατους Ταλμουδιστές.
Ο Αρχιραββίνος της Ρωσίας κάλεσε τους Εβραίους να σέβονται τους άλλους λαούς.

Ο ΟΗΕ, οι every land is motherland , και όλοι εμείς, γιορτάζουμε το «Ολοκαύτωμα» των Εβραίων. Μαζί μας θα το γιορτάσουν, και οι 40 από τους πενήντα πλουσιότερους ανθρώπους τους κόσμου που είναι Ιουδαίοι. Ο εβραίος από τον Λίβανο, Κάρλος Χαντάτ Σλίμ Ελού, ο Μπίλ Γκέιτς, οι αδελφοί Κόχ, ο Γουώρεν Μπάφετ, οι Οικογένεις Μάρς, Λέχμαν, Σάφρα, Γουάλτον, ο Τζώρτζ Σόρος, ο Ronald Perelman, ο Carl Icahn, ο George Kaiser, ο Sheldon Adelson, ο James Simons,ο German Khan, ο Serge Dassault, ο Len Blavatnik, οι David and Simon Reuben, και χιλιάδες άλλοι ταλαντούχοι Ιουδαίοι. Μαζί και οι θεσμικές ανθρωπιστικές οικογένειες Ροθτσάιλντ και Ροκφέλερ.

Στον εορτασμό συμμετέχουν και οι οικογένειες Σιμίτη(Αβρούρι) και Ροζάκη- Ροζενστάϊν, που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς.

Ο Αρχιραββίνος της Ρωσίας Μπερλ Λαάρ με την ευκαιρία της «Ημέρας Μνήμης» κάλεσε τους Εβραίους να σέβονται τους άλλους λαούς. «Η επανάληψη του Ολοκαυτώματος δεν θα είναι δυνατή αν οι ίδιοι δίνουμε το παράδειγμα του σεβασμού πρός τους άλλους λαούς και τους πολιτισμούς τους και αν διδάξουμε το ίδιο στα παιδιά μας από πολύ νεαρή ηλικία», αναφέρεται στο μήνυμα του Αρχιραβίνου, που τόνισε ακόμα ότι οι Εβραίοι, «πάντα χρωστούν στους στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού και στους Στρατούς των συμμάχων τους, οι οποίοι με το αίμα τους έχουν σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από τη δουλεία και τον θάνατο».

Με την ευκαιρία της «Ημέρας Μνήμης», η ρωσική Δούμα ψήφισε σήμερα νόμο που απαγορεύει την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας ανάμεσα στα παιδιά και προβλέπει πρόστιμο μέχρι και 12500 ευρώ, για τους παραβάτες. Έξω από τη Δούμα μαζεύτηκαν 100 περίπου ομοφυλόφιλοι απόγονοι του Ολοκαυτώματος , για να διαμαρτυρηθούν για τον «νεοναζιστικό ομοφοβικό νόμο». Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν , (προσωρινά) όλους.

 Ο ΟΗΕ επέβαλε στα Κράτη Μέλη να αναπτύξουν εκπαιδευτικά προγράμματα για να ενσταλάξουν στη μνήμη των παιδιών τις εβραϊκές απόψεις απορρίπτοντας κάθε άρνηση του Ολοκαυτώματος ως ιστορικού γεγονότος, στο σύνολό του ή εν μέρει.
Achtuhg- Verboten, που θα έλεγε και η Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...