21/1/13

Βαμμένα κόκκινα γυαλιά (1)

Βάλτε το χέρι στην τσέπη κάποτε ρε Ρουφιάνοι


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και πατέρας του ληστή, μαζί με την "αριστερή θυγατέρα" του μεσιέ Diotis, τον φαλακρό καραΧριστίνα του Δράμαλη και άλλους 6, από την Επίσημη Αριστερά, απαιτούν να καλύψει η κυβέρνηση τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του λαθρομετανάστη που περιέφεραν το Σάββατο οι αντιρατσιστές ανά τας οδούς της Αθήνας, στη χώρα του.

Καταρχήν εάν το θέμα επείγει γιατί δεν λέει στον υιό του ο κ. Γραμματέας,
 να πεταχτεί για μια ταχυ-ανάληψη στην πλησιέστερη τράπεζα. Ξέρει αυτός.
Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί όλοι αυτοί οι 3000 φιλάνθρωποι και αντιρατσιστές που μαζεύτηκαν στη συναυλία στο Σύνταγμα το Σάββατο, δεν έβγαλαν έναν «αριστερό δίσκο», για να δώσει από ένα ευρώ ο καθένας τους. Τόσο Τσιφούτηδες είναι;
Και αφού δεν έκαναν έρανο, γιατί δεν μαζεύουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τα οκτώ χιλιάδες ευρώ του μισθού τους για να στείλουν τον πτωχό συγγενή τους στο Πακιστάν, και είμαι βέβαιος ότι θα τους βοηθούσαν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Δεν καταλαβαίνω πως το αντιλαμβάνονται, οι αριστεροί ανεγκέφαλοι,
αλλά η «Κυβέρνηση», δεν έχει δικά της λεφτά. Έχει φορολογικά έσοδα. Δηλαδή διαχειρίζεται τα δικά μας χρήματα . Όλων των πολιτών. Αριστερών και Δεξιών. Από αυτά που πληρώνονται και οι παχυλοί μισθοί του κ. Βούτση, της κ. Γαϊτάνη, της δίδος Διώτη, της Ιγγλέζη, του κ.Καραγιαννίδης, της κ. Κατριβάνου, της κ, Μπόλαρη, της κ. Αφροδίτης και του Ευκλείδης (Τσακαλώτου).
Οι «αριστεροί» θέλουν να πληρώσουμε και εμείς , από τον προϋπολογισμό τη δαπάνη, και να μην ξοδέψουν εκείνοι ευρώ.
Τους πληροφορώ όμως ότι ο Πακιστανός ουδέποτε με ερώτησε για να έρθει και να μείνει στη χώρα μου, και ουδόλως ευθύνομαι εγώ και όλοι όσοι γνωρίζω, ούτε για την παράνομη είσοδό του στην Ελλάδα, ούτε για την (κακή) τύχη του.

Επομένως αρνούμεθα να συμβάλλουμε. Ας βάλει τα χρήματα η πρεσβεία του, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΜΚΟ που πλουτίζουν από τα βάσανα των καημένων των μεταναστών.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και γιατι να μην γινει δημοσια δαπανη με παρακρατησι απο τις επιχορηγησεις των κομματων και η κηδεια των θυματων ελληνων απο αδεσποτους αλλοδαπους φονιαδες που εισερχονται και περιφερονται στην χωρα ανενοχλητοι;


και γιατι να μην αποτεφρωθει εδω η σωρος των αλλοδαπων σε ειδικα κρεματορια στα πλαισια της καυσεως νεκρων;

η αν σωνει και καλα θελουν το πτωμα ας πληρωσει η πακιστανικη πρεσβεια αυτη ειναι υπευθυνη για τους πολιτες της.

αλλωστε οι αριστεροι ησαν υπερ της αποτεφρωσεως των νεκρων.

υπερ των δικαιωματων των ελληνων ψηφοφορων εχουν προβλημα οι ευαισθησιες τους ειναι επιλεκτικες υπερ καθε αλλοφυλου.

και η φιλοτουρκη πακιστανικη διπλωματια διευκολυνει καθε υπηκοο της να σουλατσαρει παρανομα σε ξενο εδαφος

Ανώνυμος είπε...

βαμμενα κοκκινα μαλλια

βλαμμενα κοκκινα μυαλα

Ανώνυμος είπε...

ελλαδικη διαστροφη

οταν σκοτωνονται ελληνες απο αλλοδαπους τοτε μας λεν οτι δεν εχει σημασια γιατι και ελληνες σκοτωνουν

οταν σκοτωθει κανενας αλλοφυλος απο ελληνες τοτε μας λεν εχει σημασια οτι ησαν ελληνες και αρχιζουν ενα παραληρημα φυλετικου μισους κατα των ελληνων !

ειναι φανερο οτι στη χωρα αυτη υπαρχει μεγαλος ... φιλελληνισμος και η Λογικη συνεπεια εχει παει στο mall για να ψωνισει στρακαστρουκες και κατσαρολες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει λογική στα λεγόμενα του Τσυριζα σε ότι αφορα τους λαθρους , έκτος κ αν παίρνουν προμήθεια από το δουλέμπορο που μας τους ξεφορτωνει στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρονια . Μάλλον αυτό παίζει κ πρέπει όλοι μας να μην τους δίνουμε δουλειά κ στεγη για να ξεκουμπιστουν το γρηγορότερο
Νικος Πειραιάς