18/12/12

Βρέθηκε ο Μαροκινός δολοφόνος του καθηγητή στις Σαράντα Εκκλησιές

Πηγή http://taxalia.blogspot.com/2012/12/40_18.html 

Ο Μαροκινός χρωστούσε πολλά ενοίκια κι όταν ο συνταξιούχος τον πίεσε να τα πληρώσει, τον έσφαξε και τον πέταξε στα σκουπίδια Το κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται ότι ήταν οι οικονομικές διαφορές .Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται να χρωστούσε αρκετά μισθώματα στον ηλικιωμένο άντρα και όταν ο 79χρονος επισκέφθηκε τον αλλοδαπό προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα, ο δράστης, έπειτα από λογομαχία τον δολοφόνησε, με αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής τρόπο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης κράτησε αρκετές ώρες το πτώμα στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, πριν αποφασίσει να το τυλίξει με σακούλες και κουβέρτα και να το πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης, επί της οδού Σκεπαστού, όπου εντοπίστηκε από δημοτικούς υπαλλήλους της Καθαριότητας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις αρχές με βάση γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

ΔΕΛΤΙΟ11. Περιμένουμε τώρα τις δηλώσεις καταδίκης από τους εκπροσώπους του συνταγματικού τόξου, για την νεα βάρβαρη και στυγερή δολοφονία που διέπραξε, «ένας κακόμοιρος και δυστυχισμένος μετανάστης», από το Μαρόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

23 Απριλίου 1999. Η στυγνή δολοφονία από το Κράτος Δικαίου 23 εργαζόμενων στην Ενημέρωαη. Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την ελευθερία της Γνώμης.

  ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ  Ο.Δ.ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ Tα ξημερώματα της 23η...