18/12/12

ΩΡΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ (Δ. Τσαλαπάτης)

Η ΕΡΤ, η πίτσα και ο Σίμος
του Δημήτρη Τσαλαπάτη

Στάση εργασίας έκαναν και απόψε στην ΕΡΤ από τις 6-10 το βράδυ οι δημοσιογράφοι, με απόφαση της ΕΣΗΕΑ αλλά κάποιοι φαίνεται στη γενική διεύθυνση Ενημέρωσης, μια που αναβλήθηκε δυο φορές η πρεμιέρα για το «136» (Μεσογείων και Κατεχάκη γωνία) είπαν να πνίξουν τον καημό τους με ένα μεζέ, αφού δεν είδε ο λαός την Σαλαγκούδη.
Εκτός κι αν τους έβαλε χέρι κι ο Στουρνάρας πού δυο μέρες τώρα δεν μπορεί -με τις στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων- να βγει στο δελτίο της Έλης, να μας πει για το καινούργιο χαράτσι που σκέφτηκε. Έτσι, εκεί λίγο πριν τις 6 δόθηκε η παραγγελία από το…αφεντικό των ειδήσεων στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, κι έφτασε στο άψε σβήσε, η πίτσα. Αλλά κάποιοι φοβήθηκαν την περιφρούρηση και το κουτί ανέβηκε με συνοδεία επάνω…..
Αυτό έμαθε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τρελάθηκε τον «έριξε στη λούμπα» και εκείνη η δικιά του από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και βγήκε και έκανε δηλώσεις ως Κεδίκογλου. Κι όχι τίποτα άλλο δεν τον πιστεύουν τώρα ούτε και οι δεξιοί συνάδελφοι. Επειδή όλοι γνωρίζουν τι γίνεται στην ΕΡΤ και τι κάνει ο γυμναστής του υπουργού στο γραφείο της διοίκησης. Κάπως έτσι όμως δουλεύουν όλοι για τον Τσίπρα…….Ακόμη και όταν εκείνος είναι στη Αργεντινή…..

Πηγή www.styx.gr  : 18/12/2012

Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη στάση του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ σε σχέση με την ΕΡΤ έκανε την ακόλουθη δήλωση: Επιεικώς απαράδεκτη είναι η στάση της πλειοψηφίας του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, η οποία αποφάσισε να κηρύξει στάση εργασίας στην ΕΡΤ μισή ώρα αφότου συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για να βρούμε λύσεις σε σειρά προβλημάτων των δημοσιογράφων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Σε μια περίοδο που τα Μέσα Ενημέρωσης βρίσκονται σε οξύτατη κρίση και η ανεργία καταγράφει δραματικά ρεκόρ μεταξύ των δημοσιογράφων, η Διοίκηση της ΕΣΗΕΑ εμφανίζεται σαφώς κατώτερη των περιστάσεων, υποτασσόμενη σε προφανή κομματική σκοπιμότητα. Τους παραδίδουμε στην κρίση όλων και κυρίως στην κρίση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...