29/12/12

Της Νέας Αλβανοκρατίας το Ανάγνωσμα

Πέντε Τσίπταροι μετανάστες χτυπούσαν και λήστευαν ηλικιωμένους στην Νεμέα !!

Νέο χτύπημα στα δικαιώματα της Τσαμουριάς, καταγγέλλουν από τα παράθυρα ο Εισαγγελάτος και ο πρωκτικός ανταποκριτής του World Service του Μπι Μπικια Σι. 
Η «ρατσιστική» Ελληνική Αστυνομία , μετά τα χτυπήματα στα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών, με τη σύλληψη του Χρήστη πρέζας στην Ξάνθη και την επίθεση εις το μελαψό εμπορικό άσυλο ανιάτων οικονομολόγων ΛΑΘΡΟΕΕ, συνέλαβε 5 δυστυχισμένα και άνεργα αλβανά, που έφυγαν από το σπίτι τους και την αγκαλιά της μάνας τους, και ήρθαν μετανάστες στην Ελλάδα κυνηγώντας τα όνειρά τους, αλλά λόγω της κρίσης και της ανεργίας, υποχρεώθηκαν από τα μέσα του Νοεμβρίου έως και τα μέσα Δεκεμβρίου που τους έπιασαν, να κάνουν με την απειλή όπλων επτά ληστείες στην Νεμέα, σε βάρος ηλικιωμένων, τους οποίους χτυπούσαν για να τους παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα. 
Οι ρατσιστές αστυνομικοί κατηγορούν τα πέντε ανήλικα Αλβανά, (25, 23, 22, 20 και 19 ετών ανίστοιχα), για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για ληστεία, για παράβαση του νόμου περί όπλων, και επιπλέον ότι διέμεναν παράνομα στην χώρα. Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο, δύο μαχαίρια, τέσσερα ζευγάρια γάντια καθώς και τρεις κουκούλες.
 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου. 
 Και όμως οι στραγαλέμπορες σφύριζα , η Γιάννα Ρουφιάνα ,η Τασία ΑΚΟΑ, η θιασάρχης και συγγραφεύς Τσατσοπούλου , τα ενωμένα βαθυκόκκινα στρινγκ ενάντια στον Ρατσισμό της εξουσίας ακόμα σιωπούν.!!! 

ΥΓ1. Που είσαι Κωνσταντή Κολοκοτρώνη!!! 
ΥΓ2 Η Απόπατη αρμοστεία και ο Λιθουανός ρουφιάνος θα έρθουν να τους επισκεφτούν; 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟΝ

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥ

σας ενημερωνει



Μεγαλαι ποσοτηται χριστοφια ηυρεθησαν πλησιον στρατιωτικης αποθηκης οπλων.